Nemati decka a biti zauzeta

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.429
Da li ste primetili da ima puno cura koje super izgledaju, ali nemaju decka i stalno se nude? Nude se da to izgleda kao neobavezni flert i stalno pricaju pricu kako su presretne sa svojim imaginarnim deckom.

Nije mi jasno zasto to rade kad im to smanjuje mogucnost da ih neko ozbiljno ponudi izlaskom?
 
Poslednja izmena od moderatora:
Ima slučajeva da su devojke verne maštanju o nekom muškarcu, pa se ne predavaju drugim muškarcima, a uz to su i nezainteresovane za druge muškarce... Takođe, ima slobodnih lepih devojaka, koje mnogo očekuju od muškarca, očekuju da muškarci trče za njima ko kučići, neprestano ih obasipaju komplimentima, ugađaju im, plaćaju im štošta, prevoze ih neprestano i tako... A naravno ima i onih, koje su lepe, pa menjaju stalno muškarce, dal iz interesa, ili iz nekog zadovoljstva. Naročito, kad odu u neki drugi, veći grad. A u svom rodnom gradu glume neku finoću, i glume neke fine devojke, koje se ne predaju lako muškarcima... Ma haos, sve je nešto izludelo...:)
 
Da li ste primetili da ima puno cura koje super izgledaju, ali nemaju decka i stalno se nude? Nude se da to izgleda kao neobavezni flert (a podrapale bi se ko prasice) i stalno pricaju pricu kako su presretne sa svojim imaginarnim deckom.

Nije mi jasno zasto to rade kad im to smanjuje mogucnost da ih neko ozbiljno ponudi izlaskom?

PA da, ja im pridjem a one mi prodaju pricu kako "imaju decka" a posle toga ja odem kuci i izdr kam, a one odu kuci., Dakle svi smo na gubitku, a one posebno...
 

Back
Top