Nemati decka a biti zauzeta

Imaginarni dechko sluzzi za to da se otkachi ne preterano bistar primerak koji je poverovao u onu foru da ebe onaj koji je uporan. Pa davi li davi i nikako ne razume sve "ne smaraj me" signale.
Prava faca kad vidi da cura ne zzeli odlazi jer ima dostojanstva. Pre nego shto ga imaginarni dechko opali po nosu.

nije to za salu. :lol:
znala sam tako jednu zenu koja je imala imaginarnog prijatelja,
pozove taksi, odveze se do Beograda (120km),
na odredjenom mestu izadje napolje, otvori vrata da joj prijatelj izadje,
uredno se pozdravi sa njim i vrati se kuci.
taksista je sve vreme gleda i cudom se cudi, jer,
osim njega i nje, nikoga vise u vozilu nema,
ali, opet, sta ga briga, ona tu voznju placa.
tako da on samo cuti i vozi. :lol:

Zato shto je imaginarni dechko izmishljen sa ciljem da drzzi na distanci osobu koja pokazuje evidentne znake da che nam ponuditi izlazak a mi to ne zzelimo te stavljamo rampu.
Gotovo sve budale, čak i gomilu sasvim pristojnih likova to neće sprečiti. Sa tom pričom se zaustavljaju samo nesigurni u sebe i oni koji robuju pravilima. Ne vidim razliku u onome što sledi nakon odbijanja "zato što ne želi da izađe" i "zato što ne želi da izađe jer ima dečka". Sam detalj je samo proistekao iz stalne glupe potreba da nalazimo opravdanja. Ako neće nema potrebe da se pravda, čak i kad taj odbijeni to traži njega to ipak ne zanima. Bzvz, a opet se stalno viđa iznova.

To si u pravu. Medjutim nekad mora da se pojacha to nechu.
ON:"zashto dama sedi sama....shta pijesh" :per:
ONA: izvinite nisam raspolozzena za druzzenje.
ON: Nemoj da si takva, znam ja da hochesh, samo tvrdish pazar:per:
ONA: Izvinite, sad che mi dochi verenik, oslobodite to mesto...

Gotovo sve budale, čak i gomilu sasvim pristojnih likova to neće sprečiti. Sa tom pričom se zaustavljaju samo nesigurni u sebe i oni koji robuju pravilima. Ne vidim razliku u onome što sledi nakon odbijanja "zato što ne želi da izađe" i "zato što ne želi da izađe jer ima dečka". Sam detalj je samo proistekao iz stalne glupe potreba da nalazimo opravdanja. Ako neće nema potrebe da se pravda, čak i kad taj odbijeni to traži njega to ipak ne zanima. Bzvz, a opet se stalno viđa iznova.

A shta ako stvarno ima dechka?
Zar u tom sluchaju ovaj shto napada nije kulovchina? Pored toliko slobodnih on bash nashao da spopada nechiju ribu. Ja bih mu polomio noge samo zato shto je ker.

E sad pitanje za tebe.
Zar ne mislish da treba da odustanesh ako te devojka odbije, dal' to bio samo izgovor ili ne?

Dostojanstvo...

A zašto ne ponuditi ozbiljno izlazak devojci koja ima dečka, pa makar i imaginarnog? I zašto neko veruje da je to što ima devojku/dečka, makar i imaginarno, uopšte zvuči kao razlog/izgovor za odbiti nekoga?

]Gotovo sve budale, čak i gomilu sasvim pristojnih likova to neće sprečiti.[/B] Sa tom pričom se zaustavljaju samo nesigurni u sebe i oni koji robuju pravilima. Ne vidim razliku u onome što sledi nakon odbijanja "zato što ne želi da izađe" i "zato što ne želi da izađe jer ima dečka". Sam detalj je samo proistekao iz stalne glupe potreba da nalazimo opravdanja. Ako neće nema potrebe da se pravda, čak i kad taj odbijeni to traži njega to ipak ne zanima. Bzvz, a opet se stalno viđa iznova.
ma daj :lol:

sta ti zapravo ocekujes od devojke koja ima decka (makar i imagiinarnog) nego da te odbije i da ti kaze da je zauzeta?!!da ne treba da ide da se smuca sa tobom...jeste,onda bi ti bila super,al bi onda imao jos bolji osnov da kazes da je droljeks jer eto ona bi da sedi na dve stolice :confused:

e pa to i jeste problem.sto neki ljudi ne prihvataju jedno lepo kulturno i vaspitano ne kao odogovor nego misle da ih samo jos vise potpaljujes :per:

i kada budes bio u situaciji da imas decka i da te isti startuju,shvatices zasto nije dovoljno da kazes da nisi zainteresovan/da ti se ne svidja ili sta god tj cuces sto i jedan razlog zasto nisi u pravu i zasto treba da mu das sansu :) u drugoj varijanti ces ispasti frigidna kucka/***** jer njega takvog odbijas...e onda tu nastupa imaginarni decko,za ljude koji jednostavno ne prihvataju negativan odgovor.

ali mislim da ova tema u opste nije o tome,barem ja nisam shvatila da se radi o toj vrsti imaginarnih momaka.

Back