Zasto se pusta muzika iz cacilenda?

Smatram da je vrlo neukusno sto se pusta muzika jer se nije pustala do sad.

Da su je pustali pre mesec dana, letos.. proletos onda ok..ali bas sad u ovom trenutku.. po mom misljenju to nije u redu.

Наброј неколико песама, да анализирамо стихове, и сазнаћемо зашто се пушта музика.

Muzika se pustala kad je u toku neko blokadersko okupljanje okolo, tako i sada
brate, sa malo mozga bi neko shvatio da sad nije trenutak da se tako nesto radi i da pravi kontraefekat.
kao sto su recimo blokaderi to shvatili i prestali su sa svakodnevnim blokadama ulica koje su ranije radili.
pametan covek uvidi gresku u strategiji i promeni je.

Gledao sam pre neko veče snimke iz Ćacilenda.. u prvim redovima neka Ćacad koja peva neke idiotske pesme, nešto se veseli.. uglavnom prikaze i nakaze..posle kao nešto pokazuju srednji prst ovima preko puta, hvataju se za jajca.. alkoholičari priglupi koji su došli da se napijaju za džabe..

I sad nađu neku ženu da je pitaju nešto..ono fino obučena.. za sekund pomisliš: vidi jbt kolko tolko normalna Ćacolina!
"Pre svega želim vam dobro veče... " .. lep početak.. kulturan..vidi ima čak i prednje zube!

Iskreno malo se i razočaram jbg zato što je žena u sekundi razbila moje stereotipe o Ćacadi kao nepismenoj, mentalno zaostaloj ljudskoj vrsti..

Otvaram danas Fejsbuk, malo listam i....

Zamislite ta kulturna i fina žena je ostavila svoje troje dece i pobegla sa nekim čovekom.. sve ovo napisala je devojka koja joj je ćerka.. javi se cura sa pravim profilom! slike sa sestrama.. kaže: Mama prodala si se za 2000 dinara!
ne plaća ni alimentaciju.. ne želi nikakav kontakt sa decom!

onda imate lika koji pešači sa Kosova i na čelu je kolone, drži ikonu.. isto pomisliš ok jbg.. nije istetoviran , nabildovan, nema teleći pogled..kad ono ispostavi se da je silovatelj iz Gračanice...

ratni zločinci, osuđivani kriminalci, silovatelji, ubice..

to je Ćacilend na koji je Vučić ponosan!!!

brate, sa malo mozga bi neko shvatio da sad nije trenutak da se tako nesto radi i da pravi kontraefekat.
kao sto su recimo blokaderi to shvatili i prestali su sa svakodnevnim blokadama ulica koje su ranije radili.
pametan covek uvidi gresku u strategiji i promeni je.
Zato sam i rekla da je pamet na strani demonstranata. Uvek su par koraka ispred ćaci naroda. Zato i ne sumnjam da će naći nacina i da ljude koji se dvoume na pravi način privuku. Na ruku im idu sasvim pogrešni potezi vlasti. Ponekad pomislim da među savetnicima ima nekog blokadera
:mrgreen:
jeste da mi imamo mnogo priprostog sveta al neke stvari su i dalje svetinja u ovoj zemlji, recimo majka poginulog deteta.

a gde znam sta su pustali.
cuo sam na vestima da su pustali neku pesmu koja je provokacija za dijanu hrku..

Пуштали су фолк песме у којима се говори о мајци која губи сина (чест мотив у фолк песмама).

То нису људи, већ антрополошки отпад.

Back