LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

ZoricaS.:
ma ja ne znam ni jednu koja je tako savrsena, a sama!
samo znam neke koje su same i misle da su lepe, pametne i uspesne... :roll:

vidi moju DD :D
E, ja ne znam nijednu koja je sama :P
ozbiljno ne poznajem :?
tj., znam jednu...lepa je i sve, ali je koči pesimizam. Nepopravljiv pesimizam, nažalost.
Ops, znam i jednu jošte, ali ta je...uuu...ko besna foka :lol: Mislim, reaktivna formacija, sva je PREdRkana, čak ni ja s njom ne mogu :roll:

Betty:
vidi moju DD :D
E, ja ne znam nijednu koja je sama :P
ozbiljno ne poznajem :?
tj., znam jednu...lepa je i sve, ali je koči pesimizam. Nepopravljiv pesimizam, nažalost.
Ops, znam i jednu jošte, ali ta je...uuu...ko besna foka :lol: Mislim, reaktivna formacija, sva je PREdRkana, čak ni ja s njom ne mogu :roll:

to ti pricam, DD... :-D
uvek im bre nesto "fali"!
(zato sam se ja brze bolje udala, da ne kaze narod da sam "falicna"! ;-) )

ZoricaS.:
to ti pricam, DD... :-D
uvek im bre nesto "fali"!
(zato sam se ja brze bolje udala, da ne kaze narod da sam "falicna"! ;-) )

E i to može da bude problem. Kod nas kad devojka ima preko 27-28 ili ne daj bože preko 30 god. odmah je svi gledaju čudno. Kao "šta nije u redu sa njom".
Dok LEPA, PEMETNA I USPEŠNA potigne da bude uspešna (a za to treba vremena) sve ostale su se udale, muškarci su uglavnom ili zauzeti ili bez veze...........?!?!

dekart1973:
E i to može da bude problem. Kod nas kad devojka ima preko 27-28 ili ne daj bože preko 30 god. odmah je svi gledaju čudno. Kao "šta nije u redu sa njom".
Dok LEPA, PEMETNA I USPEŠNA potigne da bude uspešna (a za to treba vremena) sve ostale su se udale, muškarci su uglavnom ili zauzeti ili bez veze...........?!?!

e dekarte to je sve u redu....nego ja se setih jos jednog razloga zasto su takve zene same......prosto ne dolaze u kontakt sa svim kvalitetnim muskarcima koji bi im odgovarali i koji bi cenili sto je takva zena postigla.....i tako one venu za djabe :???:

...da li vam ikad padne na pamet da je to izbor ?
Nikada ne bi uspela sto sam uspela da sam bila vezana za porodicu....priroda posla mi je takva da puno putujem i prosto to bi bilo neizvodljivo da imam porodicu...Pri tom ,barem kada je o mom poslu rec , bavim se necim sto trazi potpunu posvecenost..ili te nema...polovicno uspevas a cak ni to nije bitno bitna je moja potreba za tim nazovi ga poslom...uspeh je dosao spontano kao rezultat...nisam ga jurila....jer to ne ide tako..barem kada je o meni rec....
...Imam pored sebe nekoga...ali mi ni dalje ne pada na pamet da se udajem....da li me neko gleda cudno zbog toga ili ne....ni to mi nije vazno ,jer zivim ovaj zivot zbog sebe...i za sebe ne za druge....
Eto.....malo licnog iskustva...

Dekarte, naravno da samoća može da bude i lični izbor, ali onda je pitanje pogrešno postavljeno.
mada....s druge strane, ako neko baš REŠI da bude sam(a)...meni tu nešto nije normalno :lol: Ozbiljno. Zašto bi želeli da budemo sami, mislim zauvek? Kakva je to želja,i kakav je čovek koji sebi namenjuje baš takvu sudbinu?
Osim u slučaju ludog Tesle, pa i nema posebnog opravdanja za ovo anti-socijlano čudaštvo.
Kapiram i da je vrlo ok razlog - usavršavanje (naročito ono koje recimo zahteva preseljenje u dr. državu), ali to je opet neka "samoća" na kratke staze (veza na daljinu ne uspeva,ali šemi ništane škodi :P )
So...aj preformuliši pitanje. Ako je pitanje u kom slučaju bi l&p&u bile i SAME, ondaK je odgvor drugačiji i podrazumeva učešće volje i odlučivanja. Othervise, not.

ubimeposao:
muskarci se plase inteligentnih i uspesnih zena i u ljubavi i u poslu!

Ovakav stav mi vec ide na zivce....toliko da cak ne mogu ni da ga kometariasem..normalno...pa pitam: ZASTO? Zasto bi se normalan, odrastao,pametan,samostalan,samosvestan, uspesan, zgodan hetero muskarac
plasio takvih zena ..Daaajjjj..te bre vise...Zar takvu ili delimicno takvu zenu ne zeli svaki muskarac..vec se kao satro plasi....Shit..definitivno:evil:

CaLiMeRo:
Grešiš, ovaj, silno grešiš, sinko...
I lepa i pametna i uspešna nikada nije sama.
Osim ako iz nekog razloga tako ne želi.
A i onda teško.

Bravo Cali! :D
kako ti to lepo spakuješ u haiku ;)

teFko je teFko je Tefko...odoleti.
btw. ovog maja Bgd je pun PRELEPIH frajera. Kad kažem PUN, znači da ih srećem tuce dnevno!!! Ovo je dosad neviđeno :shock: Uvek su nekako devojke blistale...ma šta se dešava? :P Što su se rašetali? :D Biće da ja nisam obaveštena.

Back