Ako daš na prvom dejtu...

Slušaj vamo, obrati pažnju
Seks je radnja koju obožavamo zato što nas je Bog hormonski uslovio da je obožavamo, e da bi tako produžili vrstu ( odluka zbog koje se dragi Svevišnji verovatno pokajao, ali o tome možemo na nekoj drugoj temi).
Međutim, kad se hormoni namire i zadovolje, ostaje ona druga vrednost i uloga sexa, a to je intimnost. Kad sa nekom osobom izmešaš znoj i ostale telesne tečnosti, malo tajni ostaje između vas dvoje, a te tajne su duhovne i tek sad mogu da počnu da se otkrivaju.
Da ne davim više (plus pišem na mobilnom), tek posle sexa dvoje dobijaju šansu da počnu da se upoznavaju. Što se duže čeka za prvi sex, to su veće šanse da počnem da se samozavaravaš i da se na kraju razočaraš.
Promaših temu, al nema veze, nek sam vam rekao!
 
...kolika je verovatnoća da će se ponovo javiti?

Molim konkretne cifre 😁

crazy-stupid-love-movie-image-ryan-gosling-emma-stone-05.jpg
a kolko si puta dala na prvom dejtu je nepoznanica da izvedemo matricu i izvedemo racunsku radnju?
 
A temica je bila izazvana komentarima koje sam čula na insta, kao nemoj slučajno da se sexaš na prvom, jer si gotova !!! :sad2:

Pa sam htela da to forumaši potvrde. :mrgreen:
mozda je spam al otvorih insta pre neki dan, znaci nemam nijedan post, nijedan savet, nijedan debilni video, nikakva proseravanja, nikake filozofske il ostale mudrosti, samo na moje ime tj na mog nika, vec imam preko 50 pratilaca ...znaci ne mogu da verujem :rotf:
 

Back
Top