Nizak sam, ali lep, da li bi došla na dejt?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najvisi ljudi sto sam licno video su Frizijci (Istocna Frizija u Nemackoj i pokrajina Frizija u Holandiji). Cela regija zapadno od Oldenburga u Nemackoj pa do Groningena u Holandiji.
Ja sam oko 196-197 visok (mozda sam se i smanjio 1-2cm nakon operacije hernije diska), a tu sam ziveo radio 3 godine i bio sam mozda malko iznad proseka :D
Gomila ih je bilo visih od mene.
Posle njih slede dinarci, crnogorci, srbi. 185cm kod nas nije visok covek a 180 spada u nize. Kao sto sam i napisao u svetu je 185 vec ozbilnjija visina

Zašto muškarci kriju svoju visinu , na primer kažu da su visoki 1,85 cm i više, a ispadne da su 1,80, 1,75 i manje.....Jel to kompleks ili šta ?
Da li žene više vole visoke muškarce od nižih ?
zadto zene kriju kilograme? Kompleks i nesigurnosti, al sta ljudi ne kontaju je da sve dolazi iz glave, kako sam sebe dozivljavad, tako te i drugi dozivljavaju, a i ko te gledati kroz visinu ili tezinu, daleko im siroko polje, plitko i povrsno. Lepota i dobrota dolaze iz unutrašnjosti

zadto zene kriju kilograme? Kompleks i nesigurnosti, al sta ljudi ne kontaju je da sve dolazi iz glave, kako sam sebe dozivljavad, tako te i drugi dozivljavaju, a i ko te gledati kroz visinu ili tezinu, daleko im siroko polje, plitko i povrsno. Lepota i dobrota dolaze iz unutrašnjosti
Visina i kiligrami se ne mogu mnogo sakriti vizuelni su. Vise mislim da muskarci dovaju cm u onom dole 😃

Е срећна и овде кад нема кафане!
Screenshot_2025_0114_195725.png

Poslednja izmena:
Pa mozda neko moze da "ukrade" 3,4 cm i da slaže za par cm jer se to ni ne primeti nit pravu neku razliku i moze neko ko je ne znam 178 da zaokruži na 180 uili da neko ko ima 182,3 kaze da ima 185 ili da ga neko od 196,197 zaokruži na 2 metra ali teško da neko ko ima 170 može da slaže da ima 185 ili neko ko ima 178 da kaze da ima 190 jer je ono prosto lako oučljivo i očigledno da nema.

Čak mislim i da je za kilažu mnogo lakše slagati jer prosto nismo svi iste konstitucije i ne izgledamo svi isto sa istom kilažom, i neko sa 85 kila moze da izgleda veće i krupnije nego neko sa 100 , ali za visinu teško da iko može da "ukrade" više od 3,4 cm.

Najvisi ljudi sto sam licno video su Frizijci (Istocna Frizija u Nemackoj i pokrajina Frizija u Holandiji). Cela regija zapadno od Oldenburga u Nemackoj pa do Groningena u Holandiji.
Ja sam oko 196-197 visok (mozda sam se i smanjio 1-2cm nakon operacije hernije diska), a tu sam ziveo radio 3 godine i bio sam mozda malko iznad proseka :D
Gomila ih je bilo visih od mene.
Skroz si u pravu. Taj deo Nemačke blizu Holandije ima najviše ljude koje sam ikada video. Ja sa mojih 190 sam bio, čini mi se, samo prosek.

sada od tebe cujem da je manja visina kod muškarca, nedostatak..svašta ..:eek:
pa manja visina je nedostatak visine..i takvi kod tebe nemaju sanse zbog manjka visine jelte.ali ti bi da se pravis dobra dusa koja prica - najbitnije je kakav si covek a ovamo niski momci ne dolaze u obzir.ok nebitno.ne mogu da komuniciram sa nekim ko prica nesuvislo

Pa ja mislim prema nekom istraživanju dinaroidni tip ljudi su najviši ljudi na svetu pa prosečnom visinom oko 186,187 cm a to tj. ta dinarska genetika je najviše izražena u Crnoj Gori i Hercegovini (mada je i u Srbiji onako relativno dominantna) dok je u samoj Srbiji prosečna visina za muškarce nekih 182,183 cm.
Mada vidiš recimo i kad je neko Svetsko prvenstvo u recimo košarcu ili fudbalu , ono gotovo uvek smo najviša reprezentacija tamo na turniru.

Pa ja mislim prema nekom istraživanju dinaroidni tip ljudi su najviši ljudi na svetu pa prosečnom visinom oko 186,187 cm a to tj. ta dinarska genetika je najviše izražena u Crnoj Gori i Hercegovini (mada je i u Srbiji onako relativno dominantna) dok je u samoj Srbiji prosečna visina za muškarce nekih 182,183 cm.
Mada vidiš recimo i kad je neko Svetsko prvenstvo u recimo košarcu ili fudbalu , ono gotovo uvek smo najviša reprezentacija tamo na turniru.
182 i 183 cm nije nikako malo, a kod nas prosek

He, stvar je vrlo prosta kod sviđanja
Тешко. Посебно код жена. Не каже се за џабе да је женски ум пластичан.

Мушкарци греше када покушавају да привуку жене тако што се обликују према слици мушкарца каквог они сматрају да жене воле ( небитно да ли је иста базирана на ономе што жене тврде да воле, на начин на који оне реагују или на основу тога шта неки тамо наводни стручњаци кажу. )

Мушкарац треба да направи од себе најбољи могући производ -- што претходно захтева да открије какав је то производ -- независно од тога колико ће се такав производ допасти женама. Не треба да буде удовољавач већ вођа. Кад то обави, онда треба да види каква жена би му одговарала, којој би се највише допао, где је највећа вероватноћа да је нађе и, ако је потребно, како да јој докаже да је то што има најбоља опција за њу.

То је данас мало отежано због друштвено прихватљивих и обавезних предрасуда које пропагира одређена група људи а усмерена је против рационалности.

Back