Šta ako je Vučić zaista Albanac?

Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
Kakve veze ima je li mu ćaća Musliu ili Anđelko, ako uništi Srbiju. Tj. uništio je već sve što je mogao.

To je isto kao ono o Titu, da li je Hrvat iz Kumrovca ili su ga zamenili nekim Rusom ili Poljakom u SSSR-u. On je diktator i zločinac, zamenjen ili ne.

Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ovo je poslednja faza ludila a ?

Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad...
Zasto bi otisao na zapad? Zuti pre njega su takodje pa i vise unistili Srbiju. Zbog njih sam i ja i mnogi drugi zbrisali iz zemlje. I sta im fali, evo ih i dalje u Srbiji , tupe kao i uvek, obecavaju brda i doline samo ponovo da mogu zavuci ruku u drzavnu kasu.

Kakve veze ima je li mu ćaća Musliu ili Anđelko, ako uništi Srbiju. Tj. uništio je već sve što je mogao.

To je isto kao ono o Titu, da li je Hrvat iz Kumrovca ili su ga zamenili nekim Rusom ili Poljakom u SSSR-u. On je diktator i zločinac, zamenjen ili ne.
Vi ŽUTI ste je uništili, znamo mi dobro, uništili ste svu tešku industriju Srbije, po nalogu Nemaca pre svega, koji danas ovde grade SVOJE, NEMAČKE fabrike gde nam deca rade za male pare.

I opet bi da nas zajašete kako vidim .
...........................................................................................

Potpisujete li se za referendum ?:kafa:

Vi ŽUTI ste je uništili, znamo mi dobro, uništili ste svu tešku industriju Srbije, po nalogu Nemaca pre svega, koji danas ovde grade SVOJE, NEMAČKE fabrike gde nam deca rade za male pare.

...........................................................................................

Ko им даје лову да дођу у Србију, немачким фирмама? :namcor:
Како је један ратни профитер и ратни хушкач преко ноћи постао миљеник ЕУ, Сороша, Блера, Клинтона и остале банде; средио му Тадић? :super:

Ta njegova objava mi ništa ne bi značila u smislu iznenađenja. Čovek sistematski uništava Srbiju preuzimajući palicu uništenja od žutih vođen nevidljivom rukom prvog savetnika američkog ambasadora. I ta činjenica je zastrašujuća. Čak bi mi bilo lakše da objavi kako je Albanac jer sadašnje prenemaganje o svom velikom srpstvu kod mene izaziva mučninu.

Ja baš htedoh da pitam a šta je to AV uništio kada su upravo prethodnici unštili.

Možda bi trebalo analizirati šta su prethodnici izgradili a šta AV? Ko je otvarao a ko zatvarao fabrike?

Ta njegova objava mi ništa ne bi značila u smislu iznenađenja. Čovek sistematski uništava Srbiju preuzimajući palicu uništenja od žutih vođen nevidljivom rukom prvog savetnika američkog ambasadora. I ta činjenica je zastrađujuća. Čak bi mi bilo lakše da objavi kako je Albanac jer sadašnje prenemaganje o svom velikom srpstvu kod mene izaziva mučninu.
Запад:"Не можемо ти више дајемо Кредите,презадужен си".
АВ: " Али људи ,све сам испунио што сте захтевали.И даље предано радим по Вашим Упуствима.Паре су ми потребне за Плате,Пензије,куповину Избора.."?!
Запад: " Имамо Регулативе који су незаобилазни.Него..сад ћемо пустимо Санкције твом НИС-у тамо па гледај да ти то Русу заплениш,ми ти то откупимо и Пара ко Плеве".
АВ :" ајд,кад већ тако мора...".

Запад:"Не можемо ти више дајемо Кредите,презадужен си".
АВ: " Али људи ,све сам испунио што сте захтевали.И даље предано радим по Вашим Упуствима.Паре су ми потребне за Плате,Пензије,куповину Избора.."?!
Запад: " Имамо Регулативе који су незаобилазни.Него..сад ћемо пустимо Санкције твом НИС-у тамо па гледај да ти то Русу заплениш,ми ти то откупимо и Пара ко Плеве".
АВ :" ајд,кад већ тако мора...".
Do skoro ste kmecali, kukali, plakali, da je ruski i kineski covek, pa gde ce Srbija sa njima diktatorima, autokratama, umesto civilizacija EU, USA i tako to.
Sad kukate da je zapadni covek.
Pa vama covek stvarno ne moze ugoditi.

Ima li neke razlike?

Naslov teme kao da je Na klix-ba i sličnim izrazito antisrpskim medijima a ne ne Krstarici?
Šta bi bilo kad bilo..uglavnom, nigdje veze sa vezom, a u suštini samo još jedan sramni tekst, koji govori više o očaju i nemoći opozicije.

Back