Неузвраћен флерт

fanstebre

Poznat
Poruka
9.757
Девојке, да ли брзо одустанете од неког кад вам флерт или знаци које му дајете да вам се свиђа не буду узвраћени одмах ? Да ли вас можда мало и наљути кад нема рекације па га после гледате супротно од онога како сте га гледали док сте флертовали, хладно, можда мало и намрштено и слично ?

Poslednja izmena:
Неки од нас имају касно "паљење" па сам ја нпр тек након што сам пропустио сваки воз схватио да су неке жене флертовале са мном тј. очекивале да направим неки корак
Ne vredi
Osetim da li se nekom sviđam ili ne
Vidim da li ima interakcije

Девојке, да ли брзо одустанете од неког кад вам флерт или знаци које му дајете да вам се свиђа не буду узвраћени одмах ? Да ли вас можда мало и наљути кад нема рекације па га после гледате супротно од онога како сте га гледали док сте флертовали, хладно, можда мало и намрштено и слично ?
Ja sam video znake, malo se primio. Onda sam iz nekog nepoznatog razloga doživeo vidi boldovano. Pri tom mala je bila u jako ozbiljnoj vezi.

sve to i ogovaram ga po kraju da mu je mali.

Back