Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.617
Samo kratki odgovori. Hvala svima koi budu uzeli učešće u ovoj drevnoj raspravi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobijo unapredjenje u lezecioOoOO desi Džordži, de je Diki zna li se šta?
Idealan način da je navučeš na to je da joj onako usput u nekoj priči pomeneš da si to imao sa prethodnom (prethodnim) curama i ostaviš da radoznalost i ljubomora odrade svoje.Nije trazila nijedna koju sam imao.
Mene nesto bas ne privlaci to ali bi voleo bar jednom da probam.Bas sto me ne privlaci zato nisam ni pitao ni pominjao a i sram me malo to da trazim.Mozda mi se poxere u vezu i ostanem bez zenske i sexa jer se danas zene ljute za sitnice a pogotovo ove nase srpkinje, jako su komplikovane i teske.
Uglavnom neke zene se lako uvrede do te mere da nesto shvate u pogresnom kontekstu.Nije ti namera bila da tako kazes ili uradis nesto ali ona to zacementirala i definisala da je tako u svojoj glavi i tu prepravke skoro da nema i sve moze da usefe ako je bas tvrdoglava.
Ц ц ц.Idealan način da je navučeš na to je da joj onako usput u nekoj priči pomeneš da si to imao sa prethodnom (prethodnim) curama i ostaviš da radoznalost i ljubomora odrade svoje.![]()
Ma da...taman je motivacija da prica sta je kako j.eboIdealan način da je navučeš na to je da joj onako usput u nekoj priči pomeneš da si to imao sa prethodnom (prethodnim) curama i ostaviš da radoznalost i ljubomora odrade svoje.![]()
Ne pali nikog nego da javi svetu kako je aktivan.Ma da...taman je motivacija da prica sta je kako j.eboNe znam koga to pali
Pa dobro. Meni je upalilo više puta.Ma da...taman je motivacija da prica sta je kako j.eboNe znam koga to pali
Pa dobro. Meni je upalilo više puta.Nema to veze sa paljenjem već je kopka kako je to radio sa drugom? Moram sad i ja da probam.
Samo za homofobe i gej hejtere.Зар ти ниси геј?
Samo za homofobe i gej hejtere.![]()