- Poruka
- 84.804
Da li je ručni sat statusni simbol?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali on ubada poentu ko prstom u booljooouSensei ima pitanja ko dete pre škole!
NeDa li je bitno da drugi primete kakav ručni sat nosiš?
NeDa li je ručni sat statusni simbol?
Markirani rucni sat je statusni simbol snobova,i privlaci paznju drugih snobova.Nosim samo na kratke rukave, retko na duge. Naravno da nije poenta u vremenu, služi kao nakit. Gledam da lepo stoji i da je neki pristojni brend, ne mora da ima neku veliku vrednost, do 500e. Inače ne skupljam satove ali se za života nakupilo 4 komada: Tissot, Citizen, Seiko i Timex. Satove delim na letnje i zimske, letnji su veći i deblji, dobro izgledaju na kratke rukave, a zimski su manji i tanji, praktičniji kad se nose ispod košulje.
Markirani rucni sat je statusni simbol snobova,i privlaci paznju drugih snobova.
Ja nosim veker dok cuvam ovce na pasnjaku.Pa dobro, ne moraš ti da nosiš neke skupe brendove, možeš da nađeš neke tamo leve marke za koje niko ne zna... i onda nećeš biti snob
Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin...
Nisu uvijek tačni, skini ga kad..Ja nosim iskljucivo smart watch, trenutno Garmin Fenix 7Pro. Treba mi zbog pracenja mojih aktivnosti u prirodi (trcim, hajkujem, bajkujem, plivam), zbog svih ostalih informacija koje postoje u njemu ili ih prima sa smartphonea, koristim ga i kao sat, i kao budulnik, kao navigaciju, kao pregledac poruka, slusam muziku preko njega, razgovaram... koristim ga vise nego telefon.
Obican, glupi, sat nisam stavio na ruku duze od 8-9 godina, mislim da imam negde neki Fossil.
Skupi satovi me ne privlace i mislim da je je jurenje skupih modela nesto u stilu praziluka u boolji.
Далеко да је тај Феникс јефтин, колико је 700, 800 евради?Ja nosim iskljucivo smart watch, trenutno Garmin Fenix 7Pro. Treba mi zbog pracenja mojih aktivnosti u prirodi (trcim, hajkujem, bajkujem, plivam), zbog svih ostalih informacija koje postoje u njemu ili ih prima sa smartphonea, koristim ga i kao sat, i kao budulnik, kao navigaciju, kao pregledac poruka, slusam muziku preko njega, razgovaram... koristim ga vise nego telefon.
Obican, glupi, sat nisam stavio na ruku duze od 8-9 godina, mislim da imam negde neki Fossil.
Skupi satovi me ne privlace i mislim da je je jurenje skupih modela nesto u stilu praziluka u boolji.
Smartsatovi su tacni su koliko je tacna mreza mobilnog operatera, odnosno koristi vreme koje je zvanicno u sekund u mojoj vremenskoj zoni. Kad nema mreze radi sam kao obican digitalni sat ali cim se ukonektuje na mrezu preuzme zvanicno vreme. U svakom slucaju i najobicniji smartwatch je tacniji od neke skupe Omege a koja ide na mehanicki ili automastki mehanizam.
800us$. Ali za tu lovu dobijes sve.Далеко да је тај Феникс јефтин, колико је 700, 800 евради?