Ako ne zna da organizuje dejt...

Ništa, legitimno je da oba pola igraju.

Za sebe znam da ću tu ženu koja skupi hrabrost da držim kao malo vode na dlanu i neću igrati nikakve igrice sa njom. Privukao bih je jer želim da budem sa njom a ne da bih hranio svoj ego.
Žene igraju na tu kartu i onda vrte oko prsta muškarce i igraju se sa njima, a zapravo gledaju onoga koji im se sviđa a ne prilazi. Ne generalizujem, ali moramo priznati da je u dobrom delu slučajeva tako.
То што ти мислиш да жене немају још неке карте на основу којих врте мушкарце око прста то је већ проблем друге врсте..... Али важно је да је теби лепо на крају.

A sto mora neka vanjska vrednost? Sta bi sa onim da se pogledamo i prepoznamo duse jedno drugom u zeludcu?
Сви смо данас у неком гасу па и жене...... Гасирају се на макс, све су опасне, јаке, способне, амбициозне, алфа жене, ма сила су, а у тој поставци за душу места нема. Треба то само сексат и ништа више

Onda ne vidim koji je tvoj problem samnom :D
Nema problema, samo pričamo.

Malo sam preterao sa branjenjem svog stava. Skroz je ok i to što vi branite.

Ja sam možda samo razmažen jer sam lako dolazio do žena većinu svog života pa mi nešto teško da gledam kako se drugi lome oko vas. A još teže da se stavim u tu ulogu.
To je kao da si ceo život bio šef, i odjednom te premeste da budeš radnik.

Nije da se hvalim, nisam sa neki apolon, ali vežbam, vodim računa o liniji i izgledu, radim i solidan sam u svom poslu, bavim se sportom, visok, pomalo i obrazovan... To je valjda bilo dovoljno 😏😏😏

Човек остварен у м-ж односима не отвара овакве теме. Чак им се и не бави
Sad šta je merilo ostvarenosti ili neostvarenosti ne znam. Ja u ovakvim temama učestvujem odavno obično kad hoću da proverim svoje stavove dal su ispravni ili ne.
Ili misliš da izmišljam sve što pišem, je znam na šta aludiraš?

Ovaj stav pothitno da menjaš. Mogu da biraju pič*opaćenike. Atraktivan muškarac je podjednako tražen kao i atraktivna žena.

Ovo govorim iz iskustva. Budi ti taj koji će da bude biran od strane žena. Meni je to uglavnom polazilo za rukom i prilazile su mi strašne ribe od kojih sam sa dobrim delom bio sa kojima sam stigao, neke sam nažalost i odbio.
A čim vidiš da nema interesovanja, kao što sam napisao, radi na sebi. Kad se vidi svaki mišić, a ti sređen, imaš dobar posao i pristojno para... Ne treba tu mnogo da se trudiš da bi bile sa tobom.
Ovo jeste tako.
Nema puno muškaraca koji stvarno vrede, uglavnom su zauzeti, osim onih koji se ne daju ni jednoj pa lete sa cveta na cvet ;)

I za seks žena ne želi bilo koga, i za nju je ponižavajuće da bude sa nekim ko joj se ne sviđa samo zato što je sama ili joj treba seks i slično. Pa je pravi put upravo taj koji si opisao. Ali jbg ne mogu to svi. No oni manje atraktivni mogu da biraju manje atraktivne. problem je kada se stalno hvataju za ribe koje su bolje od njih i uvek budu odbijani i onda kukaju.

Sad šta je merilo ostvarenosti ili neostvarenosti ne znam. Ja u ovakvim temama učestvujem odavno obično kad hoću da proverim svoje stavove dal su ispravni ili ne.
Ili misliš da izmišljam sve što pišem, je znam na šta aludiraš?

Ma, pusti bre
to je stara priča onih koji možda dolaze na forum jer je suša. Oni ne razumeju da dolaze na forum i oni koji se redovno mrse, prosto im čudno, verovatno oni ne bi dolazili u tom slučaju

То што ти мислиш да жене немају још неке карте на основу којих врте мушкарце око прста то је већ проблем друге врсте..... Али важно је да је теби лепо на крају.

Сви смо данас у неком гасу па и жене...... Гасирају се на макс, све су опасне, јаке, способне, амбициозне, алфа жене, ма сила су, а у тој поставци за душу места нема. Треба то само сексат и ништа више
Pa ok, ali je poenta sto si ti muskarac. Mozes da budes dovoljan sebi i ne treba ti da trcis oko nekoga i juris neka hi fi spajanja i vode na dlanu. Pozeljan je neki redovan seks i ti si cool. Nije najbolje al boze moj.

A ona je ta koja ima tu laznu percepciju vrednosti. Da se muskarci lome oko nje u redu da je ozene. A lome se da je yebu. Zato je i tako frustrirana i tako prica. Ne ume da projektuje vrednost osim pojavne i tako glavenja misleci da neko to treba da kopa iz nje. Tako da, na duze staze: huz d sucker? Gasiraj i ne zeni. Jednostavno je. Ta je u minusu jel tako? Smorila te je i pre nego ste se upoznali zar ne? To je tvoje legitimno iskustvo s njom.

Nije se snašla,...mda predaleko razmišlja unapred, tipa:" Pitaće me sutra da ja mislim gde živeti, koja kola kupiti i sl". Ostavlja utisak "pređi brigo na nju". Žene vole kad muškarac pokaže inicijativu i maštu. Znaju se va'lda i neka pravila "bon tona" i u muško-ženskim odnosima. Na dejt je vidiš da bi se upoznali, u gajbu je zoveš na s.x. ( ili bar većina žena to tako podrazumeva).
Ja bih takvom rekla:" Ne znam, iznenadi me! Pa šta bude, biće.
P.S. U 90% slučajeva, bila je "pedala".😁

Pa ok, ali je poenta sto si ti muskarac. Mozes da budes dovoljan sebi i ne treba ti da trcis oko nekoga i juris neka hi fi spajanja i vode na dlanu. Pozeljan je neki redovan seks i ti si cool. Nije najbolje al boze moj.

A ona je ta koja ima tu laznu percepciju vrednosti. Da se muskarci lome oko nje u redu da je ozene. A lome se da je yebu. Zato je i tako frustrirana i tako prica. Ne ume da projektuje vrednost osim pojavne i tako glavenja misleci da neko to treba da kopa iz nje. Tako da, na duze staze: huz d sucker? Gasiraj i ne zeni. Jednostavno je. Ta je u minusu jel tako? Smorila te je i pre nego ste se upoznali zar ne? To je tvoje legitimno iskustvo s njom.

Довољно је само да јој покажеш да у сваком моменту може бити бивша.

Nema problema, samo pričamo.

Malo sam preterao sa branjenjem svog stava. Skroz je ok i to što vi branite.

Ja sam možda samo razmažen jer sam lako dolazio do žena većinu svog života pa mi nešto teško da gledam kako se drugi lome oko vas. A još teže da se stavim u tu ulogu.
To je kao da si ceo život bio šef, i odjednom te premeste da budeš radnik.

Nije da se hvalim, nisam sa neki apolon, ali vežbam, vodim računa o liniji i izgledu, radim i solidan sam u svom poslu, bavim se sportom, visok, pomalo i obrazovan... To je valjda bilo dovoljno 😏😏😏

Ja ne branim nista drugacije od tebe , ja se ustvari slazem samo nisam dobro razumjela iz OP.
I to sa sefom sam dozivjela i prijala mi je promjena. Ne znam ni zasto ovo spominjem ali ne snam zasto i ti to spominjes haha

Ja se slazem, zene danas su postale nemoguce za ugoditi. Mislim da su ova generacija “gasera” i fake insta zivotu sve pokvarili. Eto volim ostati staromodna i i dalje padam na jednostavno otvaranje vrata, originalnost i mastovitost. Ja uopce ne znam sta radim ovdje zasto ja ovo komentarisem :trlja:

Čim ti moraš da letiš oko nje, znači da nisi dovoljno dobar pa radiš stvari da se ona smiluje.
Мораш да направиш разлику између 1) убедио сам је да сам добар, 2) убедио сам је да нисам добар, и 3) нисам је убедио ни у шта.

Ти тврдиш да, уколико мораш да се доказујеш, то значи да си је убедио да ниси добар ( то је ово под редним бројем 2. )

Ја бих пре рекао да у већини случајева то значи да ниси доказао ништа и да тек требаш да се докажеш.

Мислиш да је довољно то што добро изгледаш, што имаш добар посао и што си на добром гласу? Мени то делује површно. Вау, свиђа ти се како изгледам, то што имам добар посао и што сам на добром гласу. Велика ствар. Није добро ни за мене ни за њу. Треба проћи кроз одређени период упознавања током којег би се вршила процена колико добро би функционисали ако би живели заједно. Колико тај период треба да траје зависи од тога колико је времена потребно момку и девојци да постану сигурни да су једно за друго. Неки људи размишљају детаљније због чега спорије доносе одлуке и треба им више времена да се одлуче. Некима треба више времена јер су стидљивији. И тако даље. Ти имаш право да ти не одговора колико тај период мора да траје и да због тога прекинеш процес и кренеш у потрагу за другом девојком али то не значи да те девојка искоришћава. Не ваља бити роб страха да ћеш испасти будала.

Све то, наравно, не значи да мораш да је изводиш на луксузним местима.

Back