Nizak sam, ali lep, da li bi došla na dejt?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam 2m. U mladosti nekoliko devojaka mi je reklo da se osecaju nekako sigurno kad ih zagrlim sa obe ruke i prislonim na grudi. Ne znam da li to ima nekakve veze sa tim da zene traze visoke muskarce.
Ima veze. Žene traže sigurnost. I visina i jačina muškarca ih privlači, kao zaštitni faktor. Ima tu još nekih kriterijuma, ali, to je najbitniji.

:pop: :pop:

Nešto odviše filigrano

Brate , šta je to ?
Poštovana koleginice,
to je ekstreman i redak slučaj da se kod nekog poklope baš te dve mere......
Znači uz minimalnu visinu od 1.8m može doći u obzir bilo koja težina veća od 60kg.... Kolega je naveo da on ima visinu od 1.8m i težinu od 100 kg što je sasvim ok.... Pominjo je nešto i patku, pa zainteresovane forumašice mogu da prouče detaljno taj post....

Visina i kiligrami se ne mogu mnogo sakriti vizuelni su. Vise mislim da muskarci dovaju cm u onom dole 😃
hahah , al opet je nebitno :) svi su takvi kakvi su, ruzno je suditi po necemu sto neko nije mogao da bira, ok preferencije i to, al opet na kruju se sve svodi da nadjes osobu koja je dobra, sto se patke tice prosek je oko 13 tako nesto, sta imas lagati da je vise, ne ti, generalno, kad je i to dovoljno, vagina je sta 6 u obimu, isto se oseca osim ako nije bas mali ili bas veliki kad boli

Muskarci u Indoneziji 165 visoki, a vi od 172 kukate kako ste niski, velik je svet, sta se fokusirate na Balkanke, nit su vrednetolike p paznje i zbog koje su razmazrne, nit su nesto zanimljive kad se malo prozuji svetom.
Sitoko je polje. Eto Milica i Decko, tvrdim pazar pa glumim nedostižnu, kad pobrstio nisam 😃🤪🙃 I onda me pitaju sto sam sa Ruskinjom.
Ljudi na zapadnom Balkanu su visoki, al eto skolski 194cm ozenio Azijstkinju, imaju dete.

ja mislim da su oduvek zenama bili neprivlacni niski muskarci i tu nema niko prava da se buni priroda je tako htela.ima svakakvih slucajeva ali vecinom je tako.a ima i zena koje ne mogu bas da biraju.najjace mi je kad neka koja je gradjena kao dzak cementa hoce nekog lepotana
i onda, ironijom sudbine, to joj i uspe!

meni nikada neće biti jasno zašto muškarac mora biti viši od žene? mislim da je to nametnuto jel jelte normalno je da ona bude visoka metar ipo a on dva metra tako da mu je ona maltene u visini tukija i da kad komunicira sa njim treba da digne glavu nagore ali nije normalno ako je muškarac za glavu niži od žene ajde koja logika? :roll:

nazalost mnogo ljudi su laki za takvo programiranje.cim vide da je nesto u trendu odma se napale na to.e sad ja ne znam gde se to da kazem forsiraju visoki muskarci i ko to radi, ja ne gledam tv mozda vise od 15g pa vrv nisam u toku.znam kad je bila pomama za tetovazama, muskarci nosili rukave-kad istetovira celu ruku.jedna poznanica mi pokazala tetovazu, sva srecna, znak beskonacnosti, tankom linijom obican znak beskonacnosti,kaze vidi!ja reko bas je super lol pa do skoro su bile popularne brade i karerane kosulje i cokule, stil drvosece.sad to gubi na popularnosti cini mi se.ja kad je nesto popularno prvo vidim dal mi se svidja, do sad mi se nista nije svidelo..

meni nikada neće biti jasno zašto muškarac mora biti viši od žene? mislim da je to nametnuto jel jelte normalno je da ona bude visoka metar ipo a on dva metra tako da mu je ona maltene u visini tukija i da kad komunicira sa njim treba da digne glavu nagore ali nije normalno ako je muškarac za glavu niži od žene ajde koja logika? :roll:

Pa tako nametnuto

images

Najvisi ljudi sto sam licno video su Frizijci (Istocna Frizija u Nemackoj i pokrajina Frizija u Holandiji). Cela regija zapadno od Oldenburga u Nemackoj pa do Groningena u Holandiji.
Ja sam oko 196-197 visok (mozda sam se i smanjio 1-2cm nakon operacije hernije diska), a tu sam ziveo radio 3 godine i bio sam mozda malko iznad proseka :D
Gomila ih je bilo visih od mene.
Najviši su Dalmatinci i zapadni Hercegovci.

Back