Ako ne zna da organizuje dejt...

HAD~

Aktivan član
Poruka
1.869
Voleo bih da čujem vaše stavove u vezi sledeće pojave.

U poslednje vreme sve više viđam komentare:

"ako ne zna da organizuje dejt, kako će da mi organizuje život"

i sa takvima žene neće da ulaze ni u kakvu komunikaciju.

Kao prvo, šta ja imam da ti organizujem život, organizovaćemo ga zajedno jer ulazimo u zajednicu gde se sve radi zajedno. Žena treba da ima stav i da ravnopravno učestvuje u donošenju odluka, a ne da bude slika bez tona.

Kao drugo, ovom izjavom automatski stavljaš do znanja da si gluplja čim odmah hoćeš da ti neko organizuje život. Organizujte ga zajedno, čim ste zajedno znači da ste i sličnin intelektualnih sposobnosti.

I ono kao, čim me pita gde ćemo za dejt, neću ni da idem sa njim. Šta je tu strašno da pitam gde ćemo? Jel ja gledam u pasulj da znam šta ti se sviđa i gde voliš da ideš? Da se ja pitam išli bismo na placeve da gledamo auta jer je to meni zanimljivo na primer. Zato reci gde ti prija i idemo tamo.

Kao prvo, šta ja imam da ti organizujem život, organizovaćemo ga zajedno jer ulazimo u zajednicu gde se sve radi zajedno. Žena treba da ima stav i da ravnopravno učestvuje u donošenju odluka, a ne da bude slika bez tona.

Kao drugo, ovom izjavom automatski stavljaš do znanja da si gluplja čim odmah hoćeš da ti neko organizuje život. Organizujte ga zajedno, čim ste zajedno znači da ste i sličnin intelektualnih sposobnosti.

I ono kao, čim me pita gde ćemo za dejt, neću ni da idem sa njim. Šta je tu strašno da pitam gde ćemo? Jel ja gledam u pasulj da znam šta ti se sviđa i gde voliš da ideš? Da se ja pitam išli bismo na placeve da gledamo auta jer je to meni zanimljivo na primer. Zato reci gde ti prija i idemo tamo.
Ako ne zna nek pita mamu.

To je samo stvar stava i verbalizacije.
Treba imati u rukavu gde ti se ide negde s nekom zanimljivom devojkom. To se ocekuje od muskaraca. I ne mora to da bude gala jer ste fookus vas dvoje, samo da nije on da te voda za rukav. U krajnjem slucaju ako je njen kraj: gde ima ovde uzbudljivih stvari - klizanje, skijanje, setnje, veslanje, bicikli, dobra kafa, klopa, sta god.

Da li je to cool i ok? sta god, mada i bolje da ti organizujes nego ona, jer ce se to zavrsiti na nekoj dosadnoj kafi uz inhibiran razgovor ili u nekom kaficu gde su "slucajno" njene odrvratne i zajedljive drugarice koje zeli da upoznas da ti sude.

E sad, neka normalnija varijanta je da zena voli "voznju" nesto novo, lepo iskustvo, da proba s tobom, ne mora gala i ne treba i ti to organizujes. Jbga, jeste, 21 vek 2.5 k-a god al ajd sad.

No, problem kod te devojke je, dakle:
Stav: Ja sam kokos i moze mi se da budem arogantna u tom polozaju jer imam pikanu.
Verbalizacija: Sta ima on meni, sta on meni, takav meni ne treba, ja sam zena visoke klase, meni treba jak muskarac, da me nadmasi, da me produhovi, da bude moj kralj - udavaca brate. To su ti tipovi devojaka koje ne umeju drugacije da komuniciraju s muskarcem od: koji si mi ti.

Zaobidjes ili joj i napises: Zovi vrtic klovna da ti organizuje zabavu.

Prvo, da mi neko organizuje život. Jel se radi o detetu?

Drugo, da mi neko organizuje dejt. Da li ta osoba učestvuje u dejtu ili je posmatrač?

Treće, da ti dam a ti moliš, valjda i ona dobije taj k nekako.
Naravno da učestvuje. Učestvuju obe. Ali fora je što se promoviše da muškarac sve organizuje i da samo pokupi ženu bez da je pita išta nego samo na gotovo. Ok je i to, ali nije diskreditujuća stvar da se dogovorimo, a ne ja da budem neki organizator, a ona nemi posmatrač.
Nije meni problem to, čak bi mi bilo i zanimljivo da organizujem, ali nisu mi privlačne žene koje nemaju stav. A i glupo je, valjda smo zajedno u svemu

To je samo stvar stava i verbalizacije.
Treba imati u rukavu gde ti se ide negde s nekom zanimljivom devojkom. To se ocekuje od muskaraca. I ne mora to da bude gala jer ste fookus vas dvoje, samo da nije on da te voda za rukav. U krajnjem slucaju ako je njen kraj: gde ima ovde uzbudljivih stvari - klizanje, skijanje, setnje, veslanje, bicikli, dobra kafa, klopa, sta god.

Da li je to cool i ok? sta god, mada i bolje da ti organizujes nego ona, jer ce se to zavrsiti na nekoj dosadnoj kafi uz inhibiran razgovor ili u nekom kaficu gde su "slucajno" njene odrvratne i zajedljive drugarice koje zeli da upoznas da ti sude.

E sad, neka normalnija varijanta je da zena voli "voznju" nesto novo, lepo iskustvo, da proba s tobom, ne mora gala i ne treba i ti to organizujes. Jbga, jeste, 21 vek 2.5 k-a god al ajd sad.

No, problem kod te devojke je, dakle:
Stav: Ja sam kokos i moze mi se da budem arogantna u tom polozaju jer imam pikanu.
Verbalizacija: Sta ima on meni, sta on meni, takav meni ne treba, ja sam zena visoke klase, meni treba jak muskarac, da me nadmasi, da me produhovi, da bude moj kralj - udavaca brate. To su ti tipovi devojaka koje ne umeju drugacije da komuniciraju s muskarcem od: koji si mi ti.

Zaobidjes ili joj i napises: Zovi vrtic klovna da ti organizuje zabavu.
sektor usluga :lol:
pa dobro,bolje od ugovorenih brakova,bar ne moraš:lol:

faktor iznenađenja? ;)

Zaista bi mogao da je odvedeš da gledate automobile koje voliš, što da ne ;)
Pa ako ste kliknuli i to bi bilo ok. Ženi treba da bude lepo s tobom gde god da je, a i tebi s njom. Čim ti moraš da joj se dokazuješ kojekakvim organizacijama, ti da se trudiš a ona da bude žiri i da ocenjuje tvoje postupke od toga nema ništa.

Mwni je dobar deo prvih dejtova bio u parku, kratka šetnja i klupa... Došle su jer su htele da se smuvaju sa mnom, nije im bitno gde.
A ne da se ja dokazujem njoj pa ona posle da veća sa drugaricama dal da mi da "šansu" kao da igram bingo 😆

S druge strane, normalno je i ako želiš da provedeš vreme sa njom da joj predložiš nešto konkretno što bi voleo da radite. Pozoveš je da idete tamo i tamo.

To klupa i parkić i šetnja možeš kada ste klinci, odrasli ljudi sednu negde, jedu, idu na koncert, bioskop, pozorište itd.. Predložiš par stvari. Ako joj se ništa od toga ne svidi neka ona predloži.

I ovo što kaže Napokon da li je u pitanju dejt kada ste se već smuvali ili prvo vidjanje? Za prvo viđanje najbolje je ručak ili piće negde, da se može razgovarati, upoznati se

Back