Žene, da li biste dale na prvom dejtu?

Kod nas su žene ispočetka cicije, glume, a posle kad se navade nemaju meru. Polude zbog seksa.
Predlog: možda nije da glume nego još ne znaju da li da sa njim probaju.
Ali kad probaju i svidi im se onda svakako polude 🥳
Ostaviće i muža i decu zbog dobrog zagondžije.
To već ne znam
Nisam imala muža kad sam nalazila nekoga za sex.

A šta misliš: da li je dobar seks osnova dobre veze? Ono, nije važna škola, bogatstvo, već dobra batina koja zna kako se to radi. I radi dobro i dugo.

Kako kod koga. Neki su tvrdili na ovom forumu da nije. Ja mislim da jeste.
Sad škola.. opet krajnost.. sve zavisi za šta, dal samo sex ili kažeš veza? Za vezu je bitno mnogo šta, ali i za sex osim "batine" ima još bitnih stvari da bi potrajalo

Kako kod koga. Neki su tvrdili na ovom forumu da nije. Ja mislim da jeste.
Sad škola.. opet krajnost.. sve zavisi za šta, dal samo sex ili kažeš veza? Za vezu je bitno mnogo šta, ali i za sex osim "batine" ima još bitnih stvari da bi potrajalo
Моногамија није природан однос, то је духовни однос заснован на духовним принципима, а не на природним законима биохемије човековог организма. Да би моногамија опстала потребни су посебни затворени друштвени оквири живљења, а данас је све контра од тога, тако да колико год жена или мушкарац били задовољни својим секс.животом отвореност друштва ће их натерати да пре или касније пожеле да пробају нешто ново и то је неминовно да се деси.

Моногамија није природан однос, то је духовни однос заснован на духовним принципима, а не на природним законима биохемије човековог организма. Да би моногамија опстала потребни су посебни затворени друштвени оквири живљења, а данас је све контра од тога, тако да колико год жена или мушкарац били задовољни својим секс.животом отвореност друштва ће их натерати да пре или касније пожеле да пробају нешто ново и то је неминовно да се деси.
Dobar seks je samo dobra tehnika, stvar tehničke prirode. To sa pozivanjem na neprirodnost monogamije je nezadovoljstvo partnerom kao osobom.

Back