Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 11.224
Ženski rode, da li bi ste dale na prvom dejtu? Šta mislite o seksu odmah posle prvog izlaska, odmah u krevet, može i na drugim mestima. Šta ima da se glumi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li bi ostavila sve: i decu i muža i otišla zbog dobrog ljubavnika.Dešavalo se.![]()
Predlog: možda nije da glume nego još ne znaju da li da sa njim probaju.Kod nas su žene ispočetka cicije, glume, a posle kad se navade nemaju meru. Polude zbog seksa.
To već ne znamOstaviće i muža i decu zbog dobrog zagondžije.
Decu? Svašta.A da li bi ostavila sve: i decu i muža i otišla zbog dobrog ljubavnika.
A šta misliš: da li je dobar seks osnova dobre veze? Ono, nije važna škola, bogatstvo, već dobra batina koja zna kako se to radi. I radi dobro i dugo.Predlog: možda nije da glume nego još ne znaju da li da sa njim probaju.
Ali kad probaju i svidi im se onda svakako polude
To već ne znam
Nisam imala muža kad sam nalazila nekoga za sex.
Inače. Slobodno razmišljamo malo šire.Decu? Svašta.
Ne kvari sad temu.
Jel u pitanju prvi put pa sex ili preljuba? Šta ciljaš?
A šta misliš: da li je dobar seks osnova dobre veze? Ono, nije važna škola, bogatstvo, već dobra batina koja zna kako se to radi. I radi dobro i dugo.
Dejt. Izlazak. Upoznaš se prvi put s nekim i idemo zajedno van, na kafu. Znaš kakvo smo mi muški, već bi pristanak na kafu trebao da podrazumeva seks. Nećemo samo da pričamo.
Kad se slože i batina i čovek na mestu trebalo bi da funkcioniše.Kako kod koga. Neki su tvrdili na ovom forumu da nije. Ja mislim da jeste.
Sad škola.. opet krajnost.. sve zavisi za šta, dal samo sex ili kažeš veza? Za vezu je bitno mnogo šta, ali i za sex osim "batine" ima još bitnih stvari da bi potrajalo
Ma kakav onlajn. Ništa bez uživo. Upoznaš se slučajno. Ajmo na kafu. I usput i seks. Bi li odmah dala? Ili sama ponudila?Ne, kafa ne podrazumeva sex
Ne tako
Već kad posle nekih online razgovora prosto poželimo da se vidimo
Ne tako. Ja ne.Ma kakav onlajn. Ništa bez uživo. Upoznaš se slučajno. Ajmo na kafu. I usput i seks.
Ne bi nikad sama ponudila. Šta uvek čekaš inicijativu sa muške strane?Ne tako. Ja ne.
Moram da ispitam čoveka. Sex nije mala stvar.Ne bi nikad sama ponudila. Šta uvek čekaš inicijativu sa muške strane?
Ja sam mislio da je mala stvar za velike stvari. Ako se poslože.Moram da ispitam čoveka. Sex nije mala stvar.
Моногамија није природан однос, то је духовни однос заснован на духовним принципима, а не на природним законима биохемије човековог организма. Да би моногамија опстала потребни су посебни затворени друштвени оквири живљења, а данас је све контра од тога, тако да колико год жена или мушкарац били задовољни својим секс.животом отвореност друштва ће их натерати да пре или касније пожеле да пробају нешто ново и то је неминовно да се деси.Kako kod koga. Neki su tvrdili na ovom forumu da nije. Ja mislim da jeste.
Sad škola.. opet krajnost.. sve zavisi za šta, dal samo sex ili kažeš veza? Za vezu je bitno mnogo šta, ali i za sex osim "batine" ima još bitnih stvari da bi potrajalo
Ne, i za sex bez veze nužno je da prođe neke kriterijume.Ja sam mislio da je mala stvar za velike stvari. Ako se poslože.
JesteMsm da smo svi do sad mogli da savladamo tehnike online upoznavanja i da je sve jasno pre vidjanja
Dobar seks je samo dobra tehnika, stvar tehničke prirode. To sa pozivanjem na neprirodnost monogamije je nezadovoljstvo partnerom kao osobom.Моногамија није природан однос, то је духовни однос заснован на духовним принципима, а не на природним законима биохемије човековог организма. Да би моногамија опстала потребни су посебни затворени друштвени оквири живљења, а данас је све контра од тога, тако да колико год жена или мушкарац били задовољни својим секс.животом отвореност друштва ће их натерати да пре или касније пожеле да пробају нешто ново и то је неминовно да се деси.
Da. Da nisu previsoki kriterijumi u pitanju?Još češće se dešava da prvi put kad vidim nekoga ne bude ništa. Preko 90%... Odokativno![]()