Voleo bih da čujem vaše stavove u vezi sledeće pojave.
U poslednje vreme sve više viđam komentare:
"ako ne zna da organizuje dejt, kako će da mi organizuje život"
i sa takvima žene neće da ulaze ni u kakvu komunikaciju.
Kao prvo, šta ja imam da ti organizujem život, organizovaćemo ga zajedno jer ulazimo u zajednicu gde se sve radi zajedno. Žena treba da ima stav i da ravnopravno učestvuje u donošenju odluka, a ne da bude slika bez tona.
Kao drugo, ovom izjavom automatski stavljaš do znanja da si gluplja čim odmah hoćeš da ti neko organizuje život. Organizujte ga zajedno, čim ste zajedno znači da ste i sličnin intelektualnih sposobnosti.
I ono kao, čim me pita gde ćemo za dejt, neću ni da idem sa njim. Šta je tu strašno da pitam gde ćemo? Jel ja gledam u pasulj da znam šta ti se sviđa i gde voliš da ideš? Da se ja pitam išli bismo na placeve da gledamo auta jer je to meni zanimljivo na primer. Zato reci gde ti prija i idemo tamo.
Јбг да би данас освојио жену, нарочито ако је лепа и свесна своје лепоте, мораш да се потрудиш, а потрудити се значи да си ти иницијатор свега, да је водиш, да је одведеш на атрактивније тј. скупље место на пиће и већ на другом дејту је пожељна нека вечерица и труд око неке жене се углавном испољава таквим стварима барем у почетку. А овако ако њу будеш питао "где ћемо и кад ћемо" одмах ће да претпостави да молиш Бога да не одабере неко атрактивније и самим тим скупље место и ту већ онако полако падаш, испада као да ти није стало, као да ти је она тек онако наишла успут итд. па још ако немаш ауто и стално таксијем се цимаш или цимаш њу да те не дај Боже она вози...... Јбг тако је како је и ако желиш срести жену која није таква треба ти много среће, тешко ће данас срести жену која не гледа тако осим ако није заинтересована само за нешто необавезно, а ту већ важе нека друга правила.