Nizak sam, ali lep, da li bi došla na dejt?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako može visina da se krije? :think:

Realno, mislim da to i nije neki problem, dok god nije preterano. Ima i nižih devojaka :)
Isto mislim da to nije problem..ima veliki broj primera da su žene u vezi ili braku sa muškarcem koji je niži od njih..i da su srecni
Više mislim da je to u glavama muškaraca nego kod žena..jer može muškarac da bide visok i top u svemu ako je karakterno loš ništa mu to ne vredi

Mada ja licno ne mogu da zamislim da je muškarac niži od mene..ili da smo iste visine ili da je viši

Ти си на Западу. 😋
Ima nešto u toj zapadnoj medicini.
Kad sam došao ovde,pre deset godina,bio sam visok 175cm.
Ovi ovde krenuli da me mere,kad ono 173.
Ja onako zbunjen sav,nije mi jasno,šta su radili,gde mi nestalo ta dva centimetra.
Dođem u stan,uđem u wc,izvadim budalu,kad ono, mašala,2 cm mi duži.
Tačno su mi skinuli od visine i dali u dužinu.
Slovenačka medicina die beste!
Rekoh im to,i još im poručih,samo nek skidaju,dok sav da ne odem u kur.ac

minimum 1.80m
patka minimum 16cm
težina minimum 60kg
boja očiju nebitna

Tacno sam na granici sa visinom u milimetar.
Ostalo nije problem...

Elem to su sveze moderna sramja prouzrokovana vise godisnjem postojanjem tik toka i tih drustvenih mreza gde je neko toksicnim videima zarad lajkova pustio foru devojkama pitanja za visinu kod muskaraca i verovatno je neka trol lujka rekla nesto da ispadne faca i izazove reakciju gledaoca.Tipa toliko i toliko nije pravo musko a ona metar i 58 bez obzira sto je ona mala musko mora da bude iznad recimo 185.Pa uzne i kaze ja jesam mala ali gledaj me kako sam gradjena, pogledaj ove sise koje imam, ne bih da ih dam nekom ispod 185.I tako je krenuo toksicni trend svetom da hara.

Zalosno sto su se devojke primile na to i upile kao drustveni novi standard, normu svesno ili nesvesno im je uslo u podsvest i sad tako programirane razmisljaju.Sve vise i vise raste ta pojava u trend i ovo nije prva tema ovde.Dakle stiglo je i kod nas, mislim da su americki tik tokeri prvi krenuli to ludilo.

Sad svako moze da gradi drustvene norme ako ima dovoljno pratilaca na mrezama, i samo mu treba telefon i internet, masa upija a on zgrce dok se svi nerviraju lajkove na reziranim videima kao tipa slucajne prolaznice stale oskudno odevene da daju izjavu onako pune sebe.Lajkovi i pregledi prste, masa upija i truje se a njemu zarada...

Nije to samo ba tu temu ima milion slicnih, a porast Only Fans devojaka je ogroman...

Back