Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.276
Za sve ljubitelje ove kultne grupe i one koji nisu upućeni,...dolaze u BG u oktobru 2026.
Valja vam kupiti karte na vreme.
Valja vam kupiti karte na vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovde ne def.A na Mobija?
Bese kraj juna?
Godine nemaju veze sa repertoarom, izdržljivosti, svirkom.Odlicni su ali brate u svoje vreme..oni sada imaju po 80 godina..( primer Rici Blekmor ..Jan Gilijan)
Oktobar 2026.-e ?
Javiću se.![]()

Riči Blekmor odavno nije član benda. Čak nije više ni Stiv Morz, gitarista koji ga je zamenio.Odlicni su ali brate u svoje vreme..oni sada imaju po 80 godina..( primer Rici Blekmor ..Jan Gilijan)
Deep Purple je osnovan 1968. godine u Londonu, a formirali su ga Ritchie Blackmore, Jon Lord, Ian Paice, Rod Evans i Nick Simper.
Smatraju se jednim od pionira hard rocka i heavy metala, zajedno sa Led Zeppelin i Black Sabbath

Nemaju oni glupave predrasude kao mi.Treba znati kad da se povuče ručna.
Gerijatrija
Zašto da ne?!Hoćeš da mi kažeš da će sve da pršti od energije na koncertu?
I da neće biti patetično i žalosno gledati ih?
Upstalom to više nema veze se originalnim bendom
Može čovjek i u dvadesetim biti mlakonja.To vreme je prošlo i više se ne može vratiti.
Pojačala na kojima su svirali decenijama se više ne proizvode. To više nisu isti tonovi, ista muzika, iste glasne žice….
Kako čovek u 60,70, 80 moźe imati istu energiju kao onaj u 30-im?

Ni publika, osim gerijatrije, nije originalna!Hoćeš da mi kažeš da će sve da pršti od energije na koncertu?
I da neće biti patetično i žalosno gledati ih?
Upstalom to više nema veze se originalnim bendom