Wheelchair
Početnik
- Poruka
- 31
Idi bre u pi*ku materinu,trgni se,ako nastavis sa ovim zivotom neces dobro zavrsiti,budi hrabar,budi musko,ucini nesto,pokreni se.
(Ovo govorim a sada i pisem sebi)
(Ovo govorim a sada i pisem sebi)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:Ne mogu da verujem da mi se ovo desava sa tobom. Ja jos uvek mislim da sanjam sve ovo,....a pogotovo tvoje reci :" Ja sam jakoooo zaljubljen u tebe".
princeza_paulina:Jel to onaj isti sto te je smorio nedavno? Cestitam SJ, ..... kako si uspela, vestice opasnice, da zadrzis sjaj u ocima, i da ga omadjijas? Daj bar neku naznaku .....pliiiiizzz
))))) Samantha Jouns:Nije me smorio iznervirao me je,......da to je TAJ!!!
Eto i on se zaljubio...)))))
Jbg Postaje opasno....
Samantha Jouns:Nije me smorio iznervirao me je,......da to je TAJ!!!
Eto i on se zaljubio...)))))
Jbg Postaje opasno....
)))))))Samantha Jouns:Castim obavezno)))))))[/QU
:-P :-P :-P :-P :-P
Ali nemoj zaboraviti na svoje prave prijatelje,.,.,.,.,.,.,.
Sve te price voleli bi slusati LIVE.
OPASNA SI.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-P :-P :-P :-P :-P

Nemam pojma o cemu se radi,ali mi ta recenica :" Ja sam jakoooo zaljubljen u tebe" zvuci skroz slatko...a nism je cula...ne pamtim...Samantha Jouns:Ne mogu da verujem da mi se ovo desava sa tobom. Ja jos uvek mislim da sanjam sve ovo,....a pogotovo tvoje reci :" Ja sam jakoooo zaljubljen u tebe".

tara623:Nemam pojma o cemu se radi,ali mi ta recenica :" Ja sam jakoooo zaljubljen u tebe" zvuci skroz slatko...a nism je cula...ne pamtim...

Hvala....Ni ja je nisam cula...
))) Jaaaakooooo Dugo...Samantha Jouns:Wow koliko podrske,....nisam ocekivala....
Izgleda da LJUBAV ipak sve pobedjuje![]()

Dana2503:Hmm... Ja ni ovde ne smem da kazem sta mislim.![]()
Onda nista.grande_amor:Samo izvoli , tema je bas za to, reci sta mislis, samo neka bude o LJUBAVI pls.
Mozda sam delovala kao da mi nesto nije jasno. o.0rastamann:Vidi ovu amor shto je pacer, odma' krenula da objashnjava...