Vučić - "I Jorgovanka, ona specijalna operacija o kojoj smo pričali, moraćemo da izvedemo. I obavestićemo građane ako to bude prihvaćeno"

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
35.001
...

Autorski osvrt na ovu Vučićevu izjavu, citiram ⬇️

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9831842/aleksandar-vucic-sednica-vlade-nis-sankcije-nis-u

Znaci...."SOSJ" = SPECIJALNA OPERACIJA SA JOVANKOM 😯😯😯

Auuu...koliko holivudske drame za izdaju Rusa koju je isplanirao i dogovorio jos odavno...:zzzz::zzzz::zzzz:

...
RUSE IZDATI SRPSKI NAROD NECE

to je bitno

ma koliko nas pritiskali

dan iej bilo rusa 1914 godien kada su zbogsbrije usli u rat na moblu zapomoc od regenta karadjordjevica - bili bismo izbrisani sa karte sveta!

istorijeske veze spajaju tadva naroda i zahvalnost sto i danas postojimo

a sta ce izdjanici na vlasti da rade ? koga briga , mogu kolko hoce ali ne mogu dokle hoce

Kaže Vučić "Pročitaću kolike su nam rezerve sada..."

Pa reko da pogledam šta piše u njihovim finansijskim izveštajima vezano za rezerve. Ima na sajtu i APR-u.

Izgleda je prošle godine skinuta državna tajna sa rezervi, ali je ostala "poslovna" tajna. Zanimljivo.

Naravno, predsednik sve zna, nebitno kakva je tajna ;)

Evo ga deo iz izveštaja 2024 godine:
fi 2024.png

Evo ga deo iz izveštaja iz 2023 godine (i svih ranijih):
fi 2023.png

...

⬇️ Ekskluzivni snimak... @Stojkov Menidjer uhvacen u unakrsnoj vatri izmedju Amera i Rusa...dok ceka daljnje instrukcije Centralne Otadzbinske Uprave kako dalje botovati ⬇️

...
on je tada sa hasisarima pevao po bg ''mir brate mir'' ...

daleko je on bio od brige za srpski rod 91ve...

RUSE IZDATI SRPSKI NAROD NECE

to je bitno

ma koliko nas pritiskali

dan iej bilo rusa 1914 godien kada su zbogsbrije usli u rat na moblu zapomoc od regenta karadjordjevica - bili bismo izbrisani sa karte sveta!

istorijeske veze spajaju tadva naroda i zahvalnost sto i danas postojimo

a sta ce izdjanici na vlasti da rade ? koga briga , mogu kolko hoce ali ne mogu dokle hoce
Neće, samo će Rusi izdati Srbe

...

Bocnuo i fejk-proruskog Dačića...

Izgleda da su studenti potrosili benzin policiji :think:

Vučić "Pre dve godine sam tražio da policija obezbedi rezerve, oni nemaju ništa" - rekao je on.
Takođe, ovo što sam pričao za policiju i rezerve, sledeći put me slušajte - rekao je on.

Murija ostala bez benzina? 😯😯😯

...

"Kada su s prvim danima oktobra sankcije stupile na snagu, hrvatski JANAF je gotovo istog trenutka (sat vremena ranije pre zvaničnog početka sankcija 9. oktobra!) zatvorio naftovod prema Srbiji, a u domaćoj javnosti - nijedan znak panike. Nije bilo nestašica, dugih redova na pumpama, skokova cena goriva niti ograničenja potrošnje. U senci političkih tenzija odigrala se jedna od najkompleksnijih operacija obezbeđivanja energetskih rezervi u novijoj istoriji Srbije.

I sve je to bilo moguće kada je država odgovorna.

Kada je na čelu države čovek koji sve vreme pokazuje i dokazuje zašto je upravo on na čelu države. Svojom odgovornošću, posvećenošću i brigom za građane Srbije ali i održavanjem stabilnosti u međunarodnim odnosima - diplomatijom, pravim potezima, procenom situacija na vreme, dugotrajnim rešenjima, predsednik Aleksandar Vučić uspeva da drži Srbiju stabilnom u turbulentnim vremenima."

DNR Koreja 1/1
:eek:

Odlično, reci mi koji je to ruski prijedlog za rješavanje situacije oko NIS-a ne bi li pomogli bratskom srpskom narodu.
imaju moji postovi o nis-u kolko oces, ne davi idi pa citaj...

ne mlati praznu slamu

u sbriji dokse godinu dana STUDENTI I GRADJANI UZ NJIH BORE PROTIV LOPOVLUKA IK ORUPCIJE KOJA UBIJA , ti sada mislis da postoji tolko budala koje ce pomisliti DA TREBA DA SEDOPUSTI DA SNS KARTEL NACIONALIZUJE NIS I DA GA STAVI POD SVOJE RUKE ????

taman posla!

Znaci...."SOSJ" = SPECIJALNA OPERACIJA SA JOVANKOM 😯😯😯
ja izgoreh od znatizelje da saznam koja je to u pitanju, kad ono corak, mosha, izlozio me aljek...
ako,. ako, videce on jos nasih specijalnij operacija koje nisu fejk, kao njegove

imaju moji postovi o nis-u kolko oces, ne davi idi pa citaj...

ne mlati praznu slamu

u sbriji dokse godinu dana STUDENTI I GRADJANI UZ NJIH BORE PROTIV LOPOVLUKA IK ORUPCIJE KOJA UBIJA , ti sada mislis da postoji tolko budala koje ce pomisliti DA TREBA DA SEDOPUSTI DA SNS KARTEL NACIONALIZUJE NIS I DA GA STAVI POD SVOJE RUKE ????

taman posla!
Pa tako reci, nemaš pojma šta bi odgovorio pa kažeš "čitaj moje postove"
Kakav genije.

На велику жалост многих овде- све је већ договорено, а ово је перформанс за јавност, и Србија је овде сасвим добро прошла.
Дроп дед, Фред... :lol:
Ne znam kako smo prošli, važno je da je veselo.

Back