Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Wtf... :shock:Dana2503:Ne, nego labud i ja.![]()
Uhh... tek sad provalih labuda i nekog gmizavca zajedno... sorry! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wtf... :shock:Dana2503:Ne, nego labud i ja.![]()
Uhh... tek sad provalih labuda i nekog gmizavca zajedno... sorry! 
Hard as a rock:Wtf... :shock:Uhh... tek sad provalih labuda i nekog gmizavca zajedno... sorry!
![]()
Otkad je mesto tako vazna stvar?kučka:Tek sada videh da su izbrisali temu..gde cemo sada da se je......ustvari .neka su ..ionako niko nista..sve sami apstinenti..
Dana2503:Pa kak'e to veze ima sa skidanjem gatja?![]()

... pa i Corto je tu među ******ma!kučka:Aaaaaa,pa i ti si crn kao i Julijan...:-D
Ma, mi smo crni bre u duši... Hard as a rock:... pa i Corto je tu među ******ma!Ma, mi smo crni bre u duši...
![]()

Pa ajd ovako"Bahami,peshcana plaza...mirisna shuma...prazna gajba -stari krevet u uglu...Dzordz V-i ili pod mostovima Sene..."ma sve i moze i ne mora i hocu li uopshe neshto zavisi sa kime sam....kučka:razmisljala sam o tvom pitanju....meni je vazno mesto..a jos vaznije sa kim..
Hard as a rock:Aaa... trojke su Đuro šta? :shock:
istrazivach:Pa ajd ovako"Bahami,peshcana plaza...mirisna shuma...prazna gajba -stari krevet u uglu...Dzordz V-i ili pod mostovima Sene..."ma sve i moze i ne mora i hocu li uopshe neshto zavisi sa kime sam....
Dobar odgovor, ali ne tačan!kučka:Za lose djake...:wink:

verka serducka:Mico,ljuta sam na tebe zato sto si sinoc na skupu kod Dusana flertovao sa Maruskom i nisi me sredio jutrost pred odlazak u njivu!
Ako tako nastavis,ozbiljno cu te ignorisati i naci cu djuvegiju ovde,na Forumu!

do jajajajajajajajajajajajarastamann:Bole me jaja.