Na izborima za Advokatsku Komoru Beograda SNS advokati 18%, a svi koji su protiv SNS-a 82%

Sns dahije na aparatima

1000022537.jpg

Гласају људи за своје.
добро они гласају за своје како објашњаваш жути олош из ДС-а и ДСС-а који је данас на функцијама у СНС-у шта је њима ДС-у читав ГО данас у СНС а ДСС-у за нијансу мање али и њих има "маса" који су данас функционери СНС-а

добро они гласају за своје како објашњаваш жути олош из ДС-а и ДСС-а који је данас на функцијама у СНС-у шта је њима ДС-у читав ГО данас у СНС а ДСС-у за нијансу мање али и њих има "маса" који су данас функционери СНС-а
Nisam Sizif a da ti kažem:

Treba da dodju stranci i da im prodaš Srbiju, jel bi ti pre postavio da pregovaraju Đuka Bizon i Vjerica Radeta, ili Zoka Masonka i Siniša Mali :think:

Nisam Sizif a da ti kažem:

Treba da dodju stranci i da im prodaš Srbiju, jel bi ti pre postavio da pregovaraju Đuka Bizon i Vjerica Radeta, ili Zoka Masonka i Siniša Mali :think:
:rotf: :rotf: :rotf: ЈА ТЕ ПИТАМ КАКО СИЛНЕ "ДЕМОКРАТЕ" ЗАВРШИШЕ КОД "РАДИКАЛА" ТИ ПРИЧАШ СКРОЗ ДРУГО а тебе и не питах, .... па наравно да ће сви да продају што могу за подршку останка на власти! а ми смо плус класична колонија, све држе странци од банака до великих трговинских ланаца, дакле све је јасно, ко то сагледа.

Dobro da znamo da je 82% advokata duboko u korupciji i da im ne odgovaraju reforme kako bi se ona iskorenila. Klasicni primer blokadercica.

Šta da se radi, nisu svi pošteni kao Đuka Bizon i klijent mu Koluvija

Vama izgleda baš ponestalo inspiracije od kada je zatvorena Koluvijina farma organskog paradajza.
Nema Jovanjice i sve ode nizbrdo

:rotf: :rotf: :rotf: ЈА ТЕ ПИТАМ КАКО СИЛНЕ "ДЕМОКРАТЕ" ЗАВРШИШЕ КОД "РАДИКАЛА" ТИ ПРИЧАШ СКРОЗ ДРУГО.... па наравно да ће сви да продају што могу за подршку останка на власти! а ми смо плус класична колонија, све држе странци од банака до великих трговинских ланаца, дакле све је јасно, ко то сагледа.
Kako ne kapiraš, zbog pod broj 1 kinte a pod 2 članstvo i rukovodstvo tadašnjih radikala nije imalo kapacitet za te menadžerske poslove pa su morali da rade transfer od žutih, lepo sam ti dao primer a nisi skontao...Uglješa Mrdić koga su zayebavali na Radio Fokusu da bude neki penis i priča sa strancima, kako da ne... Aleksandar Martinović, Šešelj Junior... Da da kapaciteti...

Back