TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je mogude da ne kapirash ako ti se ne javljamo mesec dana da NE ZELIMO DA RAZGOVARAMO S' TOBOM?!
Samo prichash o sebi, JA, pa JA! I niko drugi ne postoji... i muvash moju drugaricu i mene iako znash da obe imamo dechkitje..... Teraj se negde u Narcis - grad, a bezi od nas!
I prestani da smarash kako se tvoj sladak drug naprzio na nju zesce, kada je nije ni video!
Bezi, smarash, ostavi nas, gubi se vishe! :evil:
I ne teraj me da ti ovo isto kazem u facu, jer nece biti ni malo prijatno, a mene ce biti briga jer si mi dosadio.... ukapiraj vec jednom da necemo ni jedna ni druga nishta sa tobom!

Ovaj put sam ljuta na sebe. Prvi put si sve uradio kako treba i ja sam morala da zabrljam stvar i sve vratim na pocetak. I sad treba opet da cekam da vidim da li ce tocak ponovo de se zakotrlja, ...... jos vise me plasi kad kazes da je sve ok, a ja znam da si ti drugaciji kad je sve ok. Nije valjda da mislis da je sve zbog posla...ccccc.... I sad ces ti na more , pa cu onda ja na more, ..... pa sta ako prihvatim ponudu i odem? Imala sam odlicne karte prosle nedelje, sve je izgledalo kao da su stvari konacno stale na svoe mesto, i gledaj ovo. I bas sad je ova kisa seljnka nasla da pravi stimung iz mucnih filmova, ..... Grrrrrrrrrrrrrrrrr

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back