TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samantha Jouns:
Ne mogu da verujem da mi se ovo desava sa tobom. Ja jos uvek mislim da sanjam sve ovo,....a pogotovo tvoje reci :" Ja sam jakoooo zaljubljen u tebe".
Nemam pojma o cemu se radi,ali mi ta recenica :" Ja sam jakoooo zaljubljen u tebe" zvuci skroz slatko...a nism je cula...ne pamtim...

Da li je moguce? Zar meni? Zashto danas? Zashto ja? Oh, zahstooooooooooooooooo?!?!?!
OD svih debila, da ti budesh.... uh! Ne smem ni na ovom Topicu da kazem, procitace ona budala, pa ce ti sve reci, a znam d aprati svaki moj post...... Neeeee, Boze! Neeeeeeeee!
Moram da se odreknem slobode govora ako hocu da zadrzim t oshto imam....

Osecam se tako jadno... kao da sam u kavezu, nemam gde da mrdnem... :cry: :(

Sreca sreca raaadost, ....
Nisam ni znala sta zelim dok se nije rasplelo klupko, a bilo se zavrzlooooooo....
NEMA SELIDBE, ostajem, jupiiiiii !!!! Sad im odjednom nije tako hitno, ...ccccc, hvala Bogu poznajem igrace, mrzim sto sam dozvolila da me isprovociraju i da mi stvore takav pritisak da mi se to projektovalo cak i u snovima, to je taj njihov primitivni fazon pravljenja frke ni oko cega. Nisam umela dobro da se nosim sa tim njihovim tripom, i bila sam grozna prema svima, a posebno prema tebi koji si hteo da mi pomognes. Idi ti sada lepo i odmori se, pa cu onda ja valjda malo da putujem, pa se vidimo za moj rodjendan, i ne zaboravi sta si mi obecao da ces mi kupiti, ...i posle cemo sve ono sto smo lepo isplanirali u nedelju, .... sad znam da ima vremena , nigde ne idem ja.... E, al stvarno bi bilo apsurdno, ti da zivis i radis u mom gradu, a ja u tvom, .....Komedija situacije.

Ziveli!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back