TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od sad cu (bar da se potrudim ) da kupujem samo domace. I da eskiviram MAXI u shirokom luku.
Ebem im ja mamicu njiovu , kad im ne bi kupovali leba i mleka jedno 2-3 dana , itekako bi pala cena na 25 i 30 din...nego kad smo ovce , treba nas i shishati!

Dovljoljno bi bilo da oni zaprete da ukoliko ne budemo kupovali, neće ga ni naručivati pa da vidiš stampeda :-?:-?

Ma nije to , nego imala sam izbor. A sad imam ono sto mi Maxi nudi , sa cenama koje mi Maxi servira.Ne samo Maxi , nego i razne druge ''marke''...
Kakve su bile cene mobilnih operatera , pre nego sto ih je oborio VIP?

Kod studenjaka se otvorila , Mell-a koja je ushila Maxi 100% , i ceo studenjak kupuje sad u njoj, iako u blizini ima drugih. Npr preporucena cena Koka-kole je 89din za 2l , u Mell-i je 82din.
To je to , slobodno trziste , i konkurencija. Da je Jabuka i dalje tu , valjda bi se modernizovali da mogu da pariraju ostalim trgovinama , kapirash?
U pravu si Mell-a ima jos dve prodavnice u gradu samo se drugacije zovu jedna je u Ustanickoj preko puta banke Intesa a druga u Radnickoj malo dalje od Citroenovog servisa oni su najjeftiniji u gradu.

i jbt pa zar nije naduvana prica oko cene hleba,mislim ako bi pojeftinio hleb posle tih nekih protesta koje bi ti organizovala,pojeftinio bi za 2-3 dinara,a to je 100 din ustede na mesecnom nivou,jedino da kosta hleb 3 dinara k'o sto kaze nikolic,jedino bi tad imalo efekta :lol:
Daj bre sta si se primio :roll: , vidish da mi dosadno...
Osim toga lebac treba da bude 20-25 , a ne 30-35 , i da cim poskupi leb i mleko , kao i benzin osetices poskupljenja svega i svacega...:roll:
Hvala bogu neko se vec organizovao , a ti mozes samo da pljuckash u stranu , i glasas za svog Chedu...:P

sada sam nebitna, jako nebitna, a kada budu naisli prvi talasi, setices se mene i znaces da ti to kosmos vraca milo za drago...ja od toga nemam nista, al` zabole me...ja vec odavno nemam nista, tako da mi je svejedno...a koji mi je pa sada ovde kao nesto qckam i pokusavam da budem uljudna, a sa mojih usana bi potekle sasvim druge reci.......ne da sam qqavica, nego sam jos i neiskrena qqavica...zato me Bog i kaznjava i izigravam Isusa....ali neka...

1.od tebe se ovo i ocekivalo,te glupave igrice
ali ne ocekuj da se spustim do tebe i obradujem te svojim ucestvovanjem u istima
ljudi bez obraza mi se gade,pa tako i ti
2.stvarno mi je zao sto je ovako vec skoro 2god,ali da nisi tako tvrdoglava mazga stvari bi se popravile,necu uvek ja da iniciram.samo da znas da mi je zao
3.vise ne znam sta da mislim,je l da popustim osecanjima ili pricama?i to me nervira!!!!sto je najgore ne mogu s tobom da pricam o tome (mada znam sta bi rekla)

sada sam nebitna, jako nebitna, a kada budu naisli prvi talasi, setices se mene i znaces da ti to kosmos vraca milo za drago...ja od toga nemam nista, al` zabole me...ja vec odavno nemam nista, tako da mi je svejedno...a koji mi je pa sada ovde kao nesto qckam i pokusavam da budem uljudna, a sa mojih usana bi potekle sasvim druge reci.......ne da sam qqavica, nego sam jos i neiskrena qqavica...zato me Bog i kaznjava i izigravam Isusa....ali neka...

Svako placa ceh za ono zasta nije kriv, ali ga ipak plati, zato nam je sve stalno nepravedno i stalo se zalimo.

Present company included... me-myself and I.

Orgazmice, što si budna ovako rano? Ajd, glavu gore... brodolomi se preživljavaju!:)

nekom je Bog dao nedelju da odmara, a neko se sprema za sljaku....:|
dragi Hardy, ne brini..sve je kod mene "gore"-strci, prkosi gravitaciji...:)

a ti si Djordje takva ckicapi, da recima ne mogu da objasnim....prestani da me opterecujes svojim yebenim, glupavim nezrelo-narko-tinejdz ponasanjem i pusti me da zivim svoj zivot....dobio si sta si hteo, a sada bi i patku i yaye, e pa ne moze...potpisala jesam, ali necu da mi kacis obaveze na vrat, da bi ti mogao da izlazis, da se zajebavas i ores tudje njive duboko...hocu da uzivam,odmaram i resavam sopstvena zivotna pitanja....baj,baj.....

Ne znam kako ce se sve ovo zavrsiti medju nama...
Sud aj stej or sud aj go? A gde cu, sve sam mostove spalila za sobom???
Sta cu ti ja, cutanje se siri izmedju nas kao neka zarazna bolest.
Uskoro vise necemo imati tema za razgovor, a kamoli nesto drugo, cega
nema odavno. Ne zalim se, navikla sam.

Ja izgleda nisam ono sto si od mene zeleo i hteo.
Razbolela sam se od tuge.

...svih ovih godina posmatrala sam tvoje pisanije sa osmehom na licu..a sad te vise nema...zasto si otisao i nisi mi pruzio priliku da ti kazem ono sto sam vec dugo u sebi potiskivala..
..chika doktore ja sam se zaljubila..vrati se doco brzo ti
evo jedan vec se vrti
:(

:-(
Kišice, glavu gore!!!

Ponekad zaronis na dno bazena... niko te ne vidi, ne dises... posle odredjenog vremena cini ti se da ti vazduh nije ni potreban, bedes radoznao, polako izdjes na povrsinu, udahnes - i kazes: ja disem jer mi se to svidja, a ne zato sto moram. Sada si nadmocan nad svojim ogranicenjima...

Lep je toj osecaj, ali da ga postignes, moras udariti u to dno i prestati da dises, bar na kratko.

Ima jedna pesma koju pevaju Legende,a jedan stih kaze "Gorka rec je najsladja kada se ne izgovori" i cesto se pitam zar je bas morao da mi kaze,sto me nije jos malo pustio da se nadam i da verujem da ce sve biti u redu.Znam da je mozda bolje ovako,mozda bih kasnije bila jos vise povredjena,ali meni je ipak mnogo mnogo tesko i zelela bih da ga vratim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back