TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kada nema machora, mishevi kolo igraju !!! :D:D:D

2002690490343755123_rs.jpg

:lol:

Od sad cu (bar da se potrudim ) da kupujem samo domace. I da eskiviram MAXI u shirokom luku.
Ebem im ja mamicu njiovu , kad im ne bi kupovali leba i mleka jedno 2-3 dana , itekako bi pala cena na 25 i 30 din...nego kad smo ovce , treba nas i shishati!

BOZE! Ovo je jedan od onih uzasnih dana u mom zivotu, koje zelim samo da prespavam... Imam temperaturu, evo...osecam... I moram da sedim na poslu i chekam proklete Francuze da mi odgovore na mail... a chekam od 11h..... Odoh kuci!
Yebala vas sva oprema, a najvishe onaj skenjer! Smuchili ste mi se svi! I ovaj moj telefon, kom je prazna baterija, pa ne mogu ni Kizu da pozovem, da vidim kada ce doci i da uradi neshto povodom ove idiotske situacije... Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, pustite me kuci! Prsla sam!

Ne , nego monopolizam. Jeste li videli negde neku drugu radnju , kao sto je bila Jabuka , Pekabeta ili sl...ne samo Maxi , uvek i svuda...
A u maxiju samo oni proizvodi s kojima je Delta sklopila saradnju.
A ima toliko , boljih i jeftinijih sttvari , cije ce proizvodnje propasti jer nisu u MAXI-ju...

ja sam imao pravi monopol,made in england,sa olovnim figuricama..cipela,pegla,brod..a ne onaj slovenacki budjavi sa plasticnim figuricama i sa onim bednim kartoncicem kao plocom koja se savija na 4 dela k'o salveta :?
e..mrzi me sad da ti objasnjavam zasto je to dobro,mislim kad se preracunas i to,a ne emocije,kao volela sam da kupujem u jabuci kod teta darinke,uvek mi je davala da biram jabuke :neutral:

Ma nije to , nego imala sam izbor. A sad imam ono sto mi Maxi nudi , sa cenama koje mi Maxi servira.Ne samo Maxi , nego i razne druge ''marke''...
Kakve su bile cene mobilnih operatera , pre nego sto ih je oborio VIP?

Kod studenjaka se otvorila , Mell-a koja je ushila Maxi 100% , i ceo studenjak kupuje sad u njoj, iako u blizini ima drugih. Npr preporucena cena Koka-kole je 89din za 2l , u Mell-i je 82din.
To je to , slobodno trziste , i konkurencija. Da je Jabuka i dalje tu , valjda bi se modernizovali da mogu da pariraju ostalim trgovinama , kapirash?

Ma nije to , nego imala sam izbor. A sad imam ono sto mi Maxi nudi , sa cenama koje mi Maxi servira.Ne samo Maxi , nego i razne druge ''marke''...
Kakve su bile cene mobilnih operatera , pre nego sto ih je oborio VIP?

ali maxi nije fabrika :) vidim i u predjasnjem postu da mislis da oni odredjuju cenu,tj. da je budze,nije tacno,pa kod njih je bas jeftino,mislim budze cenu ali da bude jeftinije,fora je u tome sto npr. privatnim manjim prodavnicama proizvodjaci odobravaju odredjeni rabat,a maxi je jak i onda uslovi drzanje bilo cijeg proizvoda velikim rabatom,znaci uceni proizvodjaca,sto je mislim super za nas kupce,jer tako dobijaju nisku cenu,ne znam sta ti nije jasno,imas milion privatnih prodavnica,uporedi cene,pogotovo kad je akcija,a tek te ne razumem kad pricas o izboru,pa zar ti treba vise,ne razumem

izmenila si fabrike u marke :)

kvalitet cega?
pa ne kontrolise trgovina kvalitet proizvoda
pa ima konkurencije,kao sto rekoh u milion malih radnji,tu je i rodic,pekabeta je sad "mini maxi" :lol:
tu su i 'banovo brdo" radnje,ne znam..ali ima ih,i od svih su ovi jeftiniji,mislim beje mi se da ja sad tu nekoga hvalim ali je tako...u stvari nije ,pobedila si :)
odoh...

Ma , koji kvalitet proizvoda. Ja ti procam o delatnosti koju Maxi obavlja. I ne pricam ti o hipermarketima , to podrucje je ok...nego o toj prodavnici koja je sredila i C-market i Pekabetu i sve ostale , sem malih privatnika koji se brane nabijanjem cena.Treba da mu postoji konkurent , da bi se takmicili i bili bolji.

Takodje svi su navikli da mogu da se provuku s dizanjem cena bez razloga , zato sam i pomenula ''fabrike'' , a mi treba da se organizujemo i da ih bojkotujemo.Nek im propadne ceo dnevni kontigent mleka i hleba , pa nek onda razmisle koliko ce da kosta...

i jbt pa zar nije naduvana prica oko cene hleba,mislim ako bi pojeftinio hleb posle tih nekih protesta koje bi ti organizovala,pojeftinio bi za 2-3 dinara,a to je 100 din ustede na mesecnom nivou,jedino da kosta hleb 3 dinara k'o sto kaze nikolic,jedino bi tad imalo efekta :lol:

BOZE! Ovo je jedan od onih uzasnih dana u mom zivotu, koje zelim samo da prespavam... Imam temperaturu, evo...osecam... I moram da sedim na poslu i chekam proklete Francuze da mi odgovore na mail... a chekam od 11h..... Odoh kuci!
Yebala vas sva oprema, a najvishe onaj skenjer! Smuchili ste mi se svi! I ovaj moj telefon, kom je prazna baterija, pa ne mogu ni Kizu da pozovem, da vidim kada ce doci i da uradi neshto povodom ove idiotske situacije... Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, pustite me kuci! Prsla sam!

Jednom sam toliko pijan dosao na posao da sam morao kuci, oma, srecom vozac me je odvezao, nedao bog da sam sam morao.

Nisam ponosan, ne ponovilo se... ali te razumem.

I ja sam se tako puno puta zaklinjao da necu vise majkemi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back