TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto ste razmazeni....sram vas bilo..:?..kad budete svako jutro ustajali u 5 h...javnite se....ja sam jos u srednjoj skoli ustajala u to doba....obukla se na brzaka, umila, nesto gricnula i pravac autobuska stanica....

Vi studirate? Radite li ista? Ja sljakam non stop...jedva imam vremena za ucenje...:?:D

:shock: QQ
:razz: sala, sala, sorry, nisam mogao da se suzdržim

Ma razvlače se ljudi ko špagete.
Ja kad sam imao 20-22 stvarno sam ustajao jako rano, pa trčanje pa vežbanje pa doručak pa fax/posao
I kad tamo dodjem, njih 97% obeznanjeno i naduveno od spavanja, direktno iz kreveta ušli u bus (u kome su kunjali kao kokoši) i samo ispali iz istog.
Još sve nešto maliciozni komentari, kako ovako rano možeš da budeš pun energije.
Pa jok, biću pun energije u 72 godine :roll:

:shock: QQ
:razz: sala, sala, sorry, nisam mogao da se suzdržim

Ma razvlače se ljudi ko špagete.
Ja kad sam imao 20-22 stvarno sam ustajao jako rano, pa trčanje pa vežbanje pa doručak pa fax/posao
I kad tamo dodjem, njih 97% obeznanjeno i naduveno od spavanja, direktno iz kreveta ušli u bus (u kome su kunjali kao kokoši) i samo ispali iz istog.
Još sve nešto maliciozni komentari, kako ovako rano možeš da budeš pun energije.
Pa jok, biću pun energije u 72 godine :roll:

Ovo mi je poznato....rano ujutru, svi kunjaju a ja brbljam, smejem se i zadirkujem pospane...:lol:.

Za salu nek ti bude..ovaj put...:D:p

Sto ste razmazeni....sram vas bilo..:?..kad budete svako jutro ustajali u 5 h...javnite se....ja sam jos u srednjoj skoli ustajala u to doba....obukla se na brzaka, umila, nesto gricnula i pravac autobuska stanica....

Vi studirate? Radite li ista? Ja sljakam non stop...jedva imam vremena za ucenje...:?:D

Кад нађеш времена за куцање?

Ne znam kako cu ti ovo reci sutra, Sunce... Znam da sam onda obecala da su me sve bubice prosle, i da cu biti dobra i draga... i da cu zauvek biti tamo gde si ti... I opet sam te slagala, ne znam koji mi je ovo put. Ja te opet, posle svega ostavljam, idem u SAD... i ne vracam se. Mozda ti necu ni reci...mozda cu jednostavno otici i pustiti da ti to kaze neko drugi, neko ko ima snage da te pogleda u oci,i kaze ti da sam opet pogazila sva svoja obecanja, da sam skot i oportunista, da sam sebicna i bezosecajna... A ja sam, ustvari, samo ta cudna ptica slobodna sa kavezom u dusi... drumovi beli zovu me otkad za sebe znam... Sutra,prekosutra.... nebitno, znam da te ostavljam.
aujebote
pa što ovde mena, kad imaš onu svoju temu?

Gledao sam taj film.
Majka joj je bila iz nekog plemena Africhkog gde je otac doshao da trazi neki lek za boleshtine..i zaljubili su se...ali ona mu je rekla da su oni nomadi koji putuju kako vetar duva.
Kada se tjerkica rodila skrasili su se negde u Francuskoj gde je on otvorio apoteku...ali vetar je zaduvao i majka se povela svom instinktu lutalice.
Kad je devojchica postala zena otvorlia je prodavnicu chokolade i tu pochinje nasha pricha...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back