TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragi Boze.Molim te da me ubudutje postedish muskog nacina razmisljanja.
Shvatila sam poentu postojanja muskarca, lepo si mi to nacrtao.
Hvala ti na tome, nemooj vishe.Samo mi baci s neba jedan efikasan selotejp da im svima prelepim preko usta ,
a za ostalo cu se sama snatji...:lol:

Ne moz' s njima , ne moz bez njih....

...samo me potopi duboko u tu vodu...
...napij me svojim usnama...i zatvori mi oci...da se prepustim...
63538_yntdsnlke_123_655lo.jpg

Pitas me zasto sam plakala?
Pa nisam te videla od sinoc.
Jutros si se iskrao iz kreveta, nisi me probudio.
Ceo dan mi se vukao, cekala sam da dodjes kuci, da te vidim,
da pricam sa tobom... Nedostajao si mi. Otud suze.
A ti me pitas da li placem zbog naseg Sagala kojeg si mi pokazao i koji ce stici za par dana i da li imam neke uspomene koje me vezu za tu sliku?
Ne, nemam ama bas nikakva secanja, ama bas nista.
Tako mi doslo. Da se isplacem, nad ovim zivotom, ne samo mojim, vec i nad zivotom drugih ljudi, ne znam sta vise da trazim od njega i da li uopste nesto vise smem da trazim....

naravno da mi je stalo do tebe...i mozda jesam izgledala hladno...ali slabo se snalazim u takvim trenucima izliva neznosti...pre svega jos uvek pokusavam da se naviknem na cinjenicu da me obozavas i da neprestano mislis na mene i i i i ...
"pobedila si me" kazes...i to zvuci tako teatralno...i iskreno primila sam se na sve to sto mi pricas kao da ne znam bolje od toga..da je sve sveze,da treba biti obazriv,sve prihvatiti sa mrvom neverice...ali odavno se nisam ovako osecala..
kad te ugledam da mi prilazis,noge me momentalno teraju u trk ka tebi....provodila bih sa tobom svaki dan...mashtam o tome da ti budem blize,da zivim sa tobom:?
i znam da u svemu ovome preterujem,i da moram to da zadrzim u sebi barem dok ne budem sigurna da ti je zaista stalo...
i sve mi je naj naj...i zaista se osecam kao da je prolece,da cvrkucu pticice i iii...vidim tebe i mene kako setkamo puticem i drzimo se za ruke...
stvarno sam se naivno zaljubila....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back