Vojni rok, da li smatrate da svi trebaju da odsluže vojni rok ?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
44.176
Dakle i muškarci i žene !

Gledam ovamo po njemackoj mladi izlaze na ulicu jer nemaju namjeru da služe vojni rok

Razlozi su različiti dok jedni ne žele provoditi vreme u kasarni gde ih čeka dril i poslušnost drugi tvrde da nemaju namjeru da ginu zbog nekompetenih političara koji su pogrešnim odlukama nuemacku doveli na rub propasti

Uz sve to umešali se i majke sa transparentima “moje sinove nećete dobiti”

Bez bazira gde živite da li kao roditelj možete svoju decu zamisliti u ful opremi držeći oružje u rukama ?

Ja ne!

cd911430-620f-4c18-8f8c-611a37c04412.jpeg

Poslednja izmena:
Gledam ovamo po njemackoj mladi izlaze na ulicu jer nemaju namjeru da služe vojni rok.
Uklone ratnohuškački režim i svi problemi rešeni.
Majke poput Dijane Hrke, samo su im razlozi za bunt opravdani.
Bez bazira gde živite da li kao roditelj možete svoju decu zamisliti u ful opremi držeći oružje u rukama ?
Do pre 4 godine rat poput ukrajinskog u 21. veku je bio nezamisliv a sada normalna pojava.

Poslednja izmena:
U ovom trenutku da. Deca treba da budu osposobljena da brane svoje nezaštićene roditelje, decu i žene.
Sada je vojska srpska i nije vojska engleskih manijaka, kao 2000tih...Neobučena deca su žrtve...
Još uvek je zapadna civilizacija nasilna i ne podleže civilizacijskim zakonima sveta decu treba osposobiti da brane narod i svoje bližnje, pa i sebe.
Kad žena tvrdi da ne želi da joj deca nose uniformu, treba da se seti da su u vrhu poslušnih ratnih huškača većina žena, pa je pacifizam samo dvoličnost...

Dakle i muškarci i žene !

Gledam ovamo po njemackoj mladi izlaze na ulicu jer nemaju namjeru da služe vojni rok

Razlozi su različiti dok jedni ne žele provoditi vreme u kasarni gde ih čeka dril i poslušnost drugi tvrde da nemaju namjeru da ginu zbog nekompetenih političara koji su pogrešnim odlukama nuemacku doveli na rub propasti

Ja ne!

Pogledajte prilog 1829148
Ako ne idu zene ne bi trebali ni muskarci ,ravnopravnost ,sta su zene bolje od nas ,mi glave gubimo a one nista.

Ni ja, ali je Putin odlučio da Evropa treba vratiti vojni rok i vojnu proizvodnju. Jbg.
Није Путин одлучио, него је Европа решила да то тако буде. Прво, морају да испразне складишта наоружања, војне опреме и муниције. Зато сада шаљу старе тенкове леопард 1 и 2 у Украјину, а наручују производњу нових леопард 2А8. Исто је и са авионима. Старе Ф-16 и Мираже шаљу на фронт, а купују нове Ф-35 и рафале.

Ради се о војноиндустријском комплексу који мора да ради јер ако то стане, стаје и привреда на западу.

Apsolutno sam protiv obaveznog vojnog roka u ovakvoj državi i ovakvom sistemu. Povećati broj profesionalnih vojnika je rešenje. Šta će kome nemotivisan vojnik koji MORA da služi vojsku ? Čisto gubljenje vremena i lično mislim da će to zaživeti.
Neka povecaju ali vojska da brani Ustav, a ne da sluzi janicaru.

Neka povecaju ali vojska da brani Ustav, a ne da sluzi janicaru.

Vojska u ovom trenutku ne služi ničemu osim ludaku koji je promenom zakona o vojsci uzeo dizgine u svoje ruke. Podguzni generali su tu samo maskote. Znate li vi da naši vojnici u kopnenoj zoni bezbednosti imaju naredjenje da ne odgovaraju na vatru iz pravca Kosova, osim u situaciji kada su im neposredno ugroženi životi. Isto to naredjenje koštalo je života 18 vojnika i policajaca tokom pobune u Velikom Trnovcu, Bujanovcu i Preševu 2001. godine. I da šaljemo decu da budu glineni golubovi, baš mudro ...

Back