Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam ovo i hteo da kažem. Malo je providno da baš na dan derbija Evrolige se skupljaju navijači.12.12 је Дерби Евролиге![]()
Profesionalnih navijača ?Ja ne vidim neku razliku između ćacija i profesionalnih navijača. Dobro ćaci deluju uljudnije i više naginju ka intelektualnim tipovima.
Opet srednjoklasni retardi nikada neće oterati ćacije pa u tom slučaju dobri su i gori od najgorih.
U pravu si! Ovako im se daje vremena za pripremu, a znamo da su spremni na sve.Zasto su to najavili, to se odradi i gotovo, koja glupost.
U smislu navijanje im je uglavnom sve u životu.Profesionalnih navijača ?
Sve sam čuo ali da su navijači profesionalni, to još nisam za svojih 40 i više godina.
Kao zezdine što su lemali skoro?Neće im dati policija koja ih i ovako redovno lema pred derbije.
...
A zato je mracna struktura sluzbe upucala juce navijaca Partizana u restoranu "Durmitor" ? A nekidan jednog i ubila...?
Sinoć oko 21 čas u restoranu „Durmitor“ na Novom Beogradu, izrešetan navijač Partizana N. K. (30).
https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...ac-30-izresetan-sa-8-metaka-na-novom-beogradu
Naravno...
NIKO uhapsen...ni nekidan ni sinoc...
Mracnjaci se provozali, izresetali i opet provozali...sa 101 kamerom verovatno snimljeni...ali...
PoliĆajci cak vise ne proglasavaju ni Vihor...mada proslih puta ni to nista nije znacilo....
...
Profesionalnih navijača ?
Sve sam čuo ali da su navijači profesionalni, to još nisam za svojih 40 i više godina.
U pravu si! Ovako im se daje vremena za pripremu, a znamo da su spremni na sve.
Ma nisu !
Srbiju može da ruši svaka budala !

Skoro da je srušena.Ma nisu !
Srbiju može da ruši svaka budala !