TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...verujem da smrde i bez toga :lol:...pa sta me briga sto misle da sam muslimanka...mozda cu da odem nekad tamo da radim , bash cu onda da se derem po firmi da ne volim islam...a i nemam nista protiv, samo da niko ne dira mene...

Derer:
Ja bih na svadbu al da se ne zenim...da vidim i to chudo jedared kako izgleda...

:shock: :shock: :shock: Ajoj, nikada nisi bio tamo? Nisi nishta propusitio.... Svi pod shatorom, pice se prosipa, mlada gazi po barushtinama, sa sve onom venchanicom... Muz se napije i chase lomi, ruke mu krvave... Pevaju se takve pesme... kao da baxuziraju mladencima:"Otishla si, zbogom rekla nisi..." "Srece ne imala..." i sl...
Babe igraju kolo i sis skachu na sve strane sveta u univerzuma... mladenci 70% familije ne poznaju, ali eto - doshli ljudi, red je.. da jedu, piju i odu kuci...

Mrzim svadbe :evil:

Da nisi 'tela da ispadnesh budala , verovatno ne bi dozvolila da on to napravi od tebe 154-ti put.
A samozivim kretenima obicno i jeste uska specijalnost da ugrizu zensko za sujetu pa da je trzaju dok ne izgubi vezu s mozgom.
A neko je verovao u tebe.

i dalje se ona udaje...i jos se nije udala..i dalje me pominje...i dalje ne zna sta hoce...i dalje me lagano ali sigurno ubija....voleo bih da nisam kukavica i da joj kazem sve i da joj dam NISTA sto je i zasluzila...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back