G

Poruke na profilima Poruke O članu Blog

 • ja prvo pomislila da je iz onog klipa s onom babom, kad je teraju da ponavlja reči. :mrgreen:
  al' ona kaže "marmun". :)))
  obrisah ti 8.mart
  sprdaš se sa tako ozbiljnim praznikom :mrgreen:

  kUranfila ti tvog
  još me peče savest i loše spavam... još od onda kad sam istu ovu temu obrisala pre par meseci i što sam ti potkresala krila i nisam dozvolila tvom intelektu da poleti u visine....:aha:
  Internet trol

  U internet terminologiji, trolom se označava autor, čiji je jedini cilj, svojim prilozima izazvati što veću pažnju posetilaca i što obimniju reakciju drugih autora. Trolovi obično nisu tematski zainteresovani, nego nastupaju agresivno sa pokušajem stvaranja razdora u postojećoj zajednici, diskreditovanja osoba sa drugačijim mišljenjem ili usmeravanja toka diskusije u neproduktivnom pravcu.

  Trolovi se kreću uglavnom u internet forumima, vikijima, mejling listama, blogovima i drugim oblicima internet komunikacije. Pojedini primerci trolova se koriste prefinjenim dijalektičkim i retoričkim metodama i tako se kamufliraju i često dugo vremena ne budu primećeni.
  hvala :) grafiti su slikani u barseloni, na zidu nekog parka. trenutno slikam nekim olympusovim "idiotom" :neutral: jer je prethodni doziveo nesrecu pa su mogucnosti za neke bolje slike minimalne, a i za sve sto se slika mora da se koriguje osvetljenje uglavnom :confused: pa sad cekam da dobijem nazad neke pare ne bih li kupila neki malo bolji aparat jer ovde ima bas svasta nesto da se uslika :)
  imam jedan predlog........bas bi bilo lepo da otvoris na svom profilu album..i postavis tu svoje predivne fotografije....predivne su
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top