TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehe ova tema je fantasticna:):):)

"zaljubio sam se u tebe cim sam te ugledao,ovo je stvarno ljubav na prvi pogled,znam da imas decka,ali sta cu nisam ja kriv sto sam se zaljubio....(cak me na neki nacin grize savest uvek se setim one bozije zapovesti"ne pozeli tudje"),ali jednostavno morao sam ti reci da mi puno znacis,da bih sve za tebe ucinio,da te mnogo volim,znam da smo za sada samo drugari sa treninga ali zivim za dan kada cemo biti zajedno"(nadam se da ce to uskoro biti):):):)

ne znam koliko ce mi pomoci to sto sam otvorio dusu gomili nepoznatih ljudi,ali ipak na neki nacin mi je lakse.....hvala:)

pozdrav svima

"DRUGARI SA TRENINGA?!?" Ma, pogresno sam razumeo... :twisted:

@tema
E, da mi je neko rekao da se sve one devojke/zene koje su toliko jake na drugim temama pojavljuju u jednom kutku bez oklopa, sminke, icega?!... :shock:
Mada, savet za sve: probajte live... Efekat efektniji... ;)
A i ne treba ti neka petlja za to... Uradite, videcete... I eto sledece(g) kad se najmanje nadate... iskustvo govori... :-D
I ako treba da zalite, bolje da zalite zbog necega sto ste uradili, nego zbog necega sto nista...
Oziljci moraju ostati... Ali, 'bem ti zivot ako nikada nisi patio zbog ljubavi, jel' tako?...
E, pa glavu gore, posebno sto je gomila vas ovde tek uletela u trecu deceniju, neki ni toliko... Bice vam sve ovo smesno jednog dana, OBECAVAM... znamo mi stariji trista cuda ;) ... Zato, batalite tipkanje po tastaturi, a i moze da pregori ako upadnu suze u nju :lol: ... I stvar u svoje ruke...

Eh, da: jedini problem je to sto danas muskarci vise ne zovu na kafu/caj/sok...
A zene ne veruju u prijateljstva cim zavrse srednju skolu... sve posle toga je "on bi mene u krevet, dzukela neopevana"...
Balkane moj... bah... mlatim praznu slamu... a i offtopic je...

Pozdrav, narode...

I, zene: "neka tvoja gola noga krene, nek' polude ljudi..."
A ti muski svete, sta cekas?... Napismeno?... Pa nek te i pogleda bledo... eto je sledeca... a ako je ipak prava, znaces...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back