Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
Odes kod nutricioniste, i ugojices se najbrze i najzdravije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Au brate, cudo prirode...Ovo sto ovi kazu jedi, to moz zaboravis..
Ako imas brz metabolizam, sva ta hraa ce samo da prodje kroz tebe xD
Ja sam krenuo jedno leto tom logikom, bio u nemackoj kod rodjaka, unstavao se od slatkog i gaziranog, onda kod babe i dede jos 2 nedelje, a tamo samo meso se jede 10 puta devno..
doso kuci i imao kilo manje.
o,O`

Mislim da sam jako mrsava...visoka sam 166...a imam 50kg...pokusavala sam da se ugojim al mi ne ide...ne mogu da jedem nasilu da bih se ugojila...![]()
Ovo sto ovi kazu jedi, to moz zaboravis..
Ako imas brz metabolizam, sva ta hraa ce samo da prodje kroz tebe xD
Ja sam krenuo jedno leto tom logikom, bio u nemackoj kod rodjaka, unstavao se od slatkog i gaziranog, onda kod babe i dede jos 2 nedelje, a tamo samo meso se jede 10 puta devno..
doso kuci i imao kilo manje.
o,O`

živa istina![]()
i ja mogu da jedem koliko hoću, ništa.
mada, planiram da krenem ozbiljnije da vežbam, da vidim možda tako nabacim malo mišićnu masu![]()

Kako ste vi srecni, jos malo pa cu i od vode poceti da se gojim![]()

nije to mršavost, samo si normalno gradjena u odnosu na okolinu..previše debelih devojaka..uživaj u svojoj kilaži.
beži bre, meni malo i smeta ovo, ljudi misle da namerno držim dijetu, a ja ceo život mršava. ok, znaju ovi koji me duže znaju, maltene ceo život, da sam oduvek takva, al' zato svi ostali..![]()

A kako mislis da ti damo savet, zna se jedini nacin kako se goji, jedes sto vise.
Pa imam 16 godina...i veoma malo jedem..ne mogu vise da jedem cu da se ispovracam...a imam jako mrsave noge i ne svidjaju mi se....

Pa imam 16 godina...i veoma malo jedem..ne mogu vise da jedem cu da se ispovracam...a imam jako mrsave noge i ne svidjaju mi se....
A ako hoces pravi savet onda idi kod nutricioniste kao sto kaze Iwan...ala brate, ljudima treba crtati sve...vidi ovu na tinejdžerima ahahaahahahahaahha

Pa imam 16 godina...i veoma malo jedem..ne mogu vise da jedem cu da se ispovracam...a imam jako mrsave noge i ne svidjaju mi se....a da se drogiram ne pada mi na pamet...

deveti post pa ovakva tema
razvijaju se trolovi lol
juuuuDrug joj se drogira, ona mrsava k'o grana...pitam se kakvi su joj ostali drugari, mozda uskoro i o njima otvori novu temu...

juuuu
a otkud ti znash toliko o njima?

a imam jako mrsave noge i ne svidjaju mi se....a da se drogiram ne pada mi na pamet...
.a da se drogiram ne pada mi na pamet...