- Poruka
- 4.504
To je dio.Svaka osoba zaslužuje postovanje onoliko koliko ga pruža. Vrlo prosto. Ako neka osoba ne poštuje nekoga onda nema šta da se čudi kad dobije isti tretman.
Ali treba ga i zaraditi vrlinama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je dio.Svaka osoba zaslužuje postovanje onoliko koliko ga pruža. Vrlo prosto. Ako neka osoba ne poštuje nekoga onda nema šta da se čudi kad dobije isti tretman.
P.S. @~sweet girl~ zašto si napisala u postu reč "umna" ispred "žena"?
Ispade da su ostale maloumne.
Буквално. Боде очи.sto je ovako sturo i tupavo konstruisana tema
msm jel treba da stavimo u fokus bezumne zene
ili maloumne![]()
Tacno ,odnos izmedju dvije zene na poslu np ili svekrva i snaha.Meni je čudan odnos dve žene. Pre će neki muškrac da dobije poštovanje od žene nego žena od druge žene. Imam utisak da je problem sujete kod žena jače izražen il bar vidljiv više. A zaista umni ljudi i ne očekuju tako nešto. Imaju svoj mali svet i sve van toga im je nebitno.
Pa sujeta i ljubomora su dve sestre rođene@Lagerta ja mislim da je sujeta kod muškaraca jača dok je kod žena jača ljubomora.
A kriju dobro i jedni i drugi haha
vernost je postovanje prema sebi na prvom mestu dakle samopostovanjepoštovanje partnera zaslužuje vernošću, a drugih ljudi valjda isto ko i muškarac

Poštovanje se zaslužuje. Niko ga ne ne treba dobiti blanko. Ako je žena stvarno umna, onda će je sigurno poštovati svi koji je poznaju.Svi znamo da je muškarcima važno poštovanje, kako partnerke, tako i drugih muškaraca.
A kako se to razlikuje sa ženama?
Kako umna žena zaslužuje poštovanje svog partnera, a kako od drugih ljudi?
A posle zavist i na kraju ubistvo lolPa sujeta i ljubomora su dve sestre rođeneiz sujete se rađa ljubomora..
Pa jeste, za mnoge je postovanje kvantna fizika i nesto sto ne mogu da skapiraju niti dekodiraju da bi znali da zahtevaju i pruzaju.Mi smo od poštovanja napravili kvantnu fiziku: drugačije kad je muško, drugačije kad je žensko, drugačije kad je "umno"...
A zapravo je isto: karakter + ponašanje = poštovanje.
Ostalo su varijacije na temu ega.
To su prohujala vremena, baš jutros sam sa ocem pričala o tome.Pa jeste, za mnoge je postovanje kvantna fizika i nesto sto ne mogu da skapiraju niti dekodiraju da bi znali da zahtevaju i pruzaju.
Postovanje na prvom mestu zahteva uvazavanje zatim ophodjenje a onda dobijes postovanje
Dakle ja tebe uvazim kao sagovornika, zatim se prema tebi ophodim lepo cak i ako ne mislimo isto i to za rezultat neminovno ima postovanje.
Znaci ja sam tebe ispostovao time sto sam te uvazio i prema tebi se ophodio fino.
Zapravo je to postovanje.
A karakter tu moze i da igra i da ne igra ulogu.
To je važilo čak i u vreme Aristotela: "Samo obrazovan um može da razume mišljenje drugačije od njegovog bez neophodnosti da ga prihvati".Dakle ja tebe uvazim kao sagovornika, zatim se prema tebi ophodim lepo cak i ako ne mislimo isto i to za rezultat neminovno ima postovanje.
Znaci ja sam tebe ispostovao time sto sam te uvazio i prema tebi se ophodio fino.
Zapravo je to postovanje.
A karakter tu moze i da igra i da ne igra ulogu.
Englezi su nedavno vršili istraživanja o ponašanju ljudi na radnom mestu, klanovi, grupisanje itd i došli do zaključka da tri žene u jednoj grupi nikako ne mogu da funkcionišu jer se iz nekog razloga pre ili kasnije uvek dve udruže protiv one treće. Zašto, nisu ni oni umeli da objasne.Meni je čudan odnos dve žene. Pre će neki muškrac da dobije poštovanje od žene nego žena od druge žene. Imam utisak da je problem sujete kod žena jače izražen il bar vidljiv više. A zaista umni ljudi i ne očekuju tako nešto. Imaju svoj mali svet i sve van toga im je nebitno.
To ti je manje vise vaspitanje, i ne mora imati toliko veze sa postovanjem.To su prohujala vremena, baš jutros sam sa ocem pričala o tome.
Ja sam 1975. godište i u moje vreme kad prolazim pored odraslih osoba nekulturno je bilo proći sa rukama u džepovima...a kamoli sve ostalo.
Interesantno, pitala me kćerka jedinica (pošto sam i ja jedino dete) da li je i u mojoj porodici kao kod nje, uvek 2 protiv 1, ili sa majkom protiv oca, ili sa ocem protiv majke ili roditelji protiv mene - DA - ali nikad ne možemo da budemo OK svo troje istovremeno.Englezi su nedavno vršili istraživanja o ponašanju ljudi na radnom mestu, klanovi, grupisanje itd i došli do zaključka da tri žene u jednoj grupi nikako ne mogu da funkcionišu jer se iz nekog razloga pre ili kasnije uvek dve udruže protiv one treće. Zašto, nisu ni oni umeli da objasne.
Čitao u Daily Mail.
Ne znam šta bih ti rekao , tamo uopšte nije pisalo da tri muškarca imaju isti problem a u mojoj porodici , supruga, ja, sin 17 godina, nema apsolutno nikakvih grupašenja.Interesantno, pitala me kćerka jedinica (pošto sam i ja jedino dete) da li je i u mojoj porodici kao kod nje, uvek 2 protiv 1, ili sa majkom protiv oca, ili sa ocem protiv majke ili roditelji protiv mene - DA - ali nikad ne možemo da budemo OK svo troje istovremeno.
Znači da nije do žena, nego ima nešto kod tih neparnih brojeva.
Svi znamo da je muškarcima važno poštovanje, kako partnerke, tako i drugih muškaraca.
Nisi jedini, nije razumeo nikoNe razumem ovo "umna žena". Šta je to umna žena?
Ima i do zena ( i muskaraca)Interesantno, pitala me kćerka jedinica (pošto sam i ja jedino dete) da li je i u mojoj porodici kao kod nje, uvek 2 protiv 1, ili sa majkom protiv oca, ili sa ocem protiv majke ili roditelji protiv mene - DA - ali nikad ne možemo da budemo OK svo troje istovremeno.
Znači da nije do žena, nego ima nešto kod tih neparnih brojeva.

Pa naravno da treba da ih tretiramo na odredjen poseban nacin i da se sa takvim licima mora i ima postupati na dosledan nacin.I "bezumne" žene i muškarci zaslužuju poštovanje njihovog ljudskog dostojanstva. Ne postoji ništa tako razarajuće kao demencija/Alchajmer, još treba da ih tetiramo kao ne znam šta jer su bolesni. Saberite se.
Greška.Ne razumem ovo "umna žena". Šta je to umna žena?
Odakle ti to klonim se drugihmuskaraca a partnerke Kako vetar duvaSvi znamo da je muškarcima važno poštovanje, kako partnerke, tako i drugih muškaraca.