Funny!

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Hej, možeš li na ovo da odgovoriš?
  Nije mi jasno, to se nikada nikome nije dešavalo, a nemaš nijedan poen aktivan :confused:
  Prvo mi palo na pamet. Trebala mi pomoc pa se prijavila tek onako. Sad mi postalo zanimljivo ovde :D
  Ma da, a i bice jos 10-tak pripravnika, pa da imam koga da gorim posto ostali su u visem rangu :lol: Salim se, bicu kolegijalan :)

  I da, nek su ti nazdravlje praznici pa da ti ova godina bude zanimljivija :)
  Pocinjem u opstinu, sekretarijat za lokalnu samoupravu a sta cu raditi? Pa kao i svaki pripravnik, kuvacu kafe, trknucu po burek, nosacu se sa hrpom papira i sl. :lol: Ali tamo gdje radim su sve zene, pa valjda necu samo ja kuvati kafe, no ce to neko i za mene da uradi :lol: A necu, sad slabo izlazim jer nemam banke, a kad primim prvu platu, mislim zna se vec :)

  A nedostaje mi dangubljenje na teen pdf, a da nije mrtvilo, davno bih se vratio, ne bi mi onda mnogo smetalo to sto mogu da se udvaram majkama ponekih clanova :D
  Pa fino, dobro sam, zdravo sam, trebam da pocnem da radim od 15. januara, tako da polako ulazim u taj svijet Kuca-poso :)

  Na forum onako udjem iz navike jednom dnevno, ali jaaako slabo pisem, dosadilo mi. Rijetko kad se zadrzim, becnem politiku, muziku, sport, i ukucam ponekad svoj nick u pretragu da vidim jesu li me dje ogovarali :lol:
  Pa je l znas ti da ako te udari voz to traje par sekundi, a za par dana bi te vec izjeli crvi!!! Mogao si se samo javiti, ***, ima ovde i neko kome si nedostajao...
  Samo da znas, ne zajebavam se...
  Ti nisi normalaan! Mislila sam da te udario voz ili nesto slično...Ne pričamo više! :evil:
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top