Miša Šmolja
Ističe se
- Poruka
- 2.022
Po meni jedno veliko apsolutno NE! Penzosi ili te starci su po meni najneskolovanija generacija, nabezobraznija generacija, nemaju srama nemaju gram mozga. Drski su, bezobrazni su, ne postuju te a zele tu neko postovanje, tracare ogovaraju te pljuju te, najgora sorta ljudi. Penzija im jedina ambicija u tim godinama kako ja vidim. Takvo je moje iskustvo sa njima. Najgori su oni sto misle da su autoritet jer su eto starci
U americi starija generacija je omrazena jer su sve imali ali su odbili da ostave ista svojoj deci.
Postujem jedino osobe na osnovu zasluge ili poznanstva, ako je dobar covek ili radan covek. Po ovom drustvenom pravilu lik koji je akademski gradjanin i nikad osudjivan mora postovati srboljuba veterana titove osnovne skole koji je pio 30 godina jer eto stariji je
U americi starija generacija je omrazena jer su sve imali ali su odbili da ostave ista svojoj deci.
Postujem jedino osobe na osnovu zasluge ili poznanstva, ako je dobar covek ili radan covek. Po ovom drustvenom pravilu lik koji je akademski gradjanin i nikad osudjivan mora postovati srboljuba veterana titove osnovne skole koji je pio 30 godina jer eto stariji je