Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Pa probaj tabletice sad, sta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa probaj tabletice sad, sta...
unesvesti majmuna dva puta ima da spavas ko zaklanEvo clanovi moji ovoga foruma ja imam jedan ebeni problem...
Vec nedelju dana spavam svega 3 ponekad 4 sata nocu. Legnem u 11 u nadi da cu se uspavati ranije, ali ne, uspavam se 3-4, a onda se probudim u 7... Jos sam sad jutarnja smena, ne znam gde se nalazim u skoli.... Help me... Mleko ne pomaze, tusiranje ne pomaze, apsolutno sve sam probao sem tabletica....
unesvesti majmuna dva puta ima da spavas ko zaklan
Zajebi necu da se kljukam lekovima da bih spavao......
Mora tu biti neceg viseg... Ko Alan sam... Moram do psihijatra...

A ionako ti ne bi pomoglo, probao sam... xD
Ne znam koji Alan, ali pretpostavicu da je neki pospani bolesnik...idi do psihica ili jednostavno ustanovi red spavanja, navikni se...
Dva i po muskarca... Kad ne moze da spava jer je podsvesno besan na Carlija i ljubomoran...![]()

Dva i po muskarca... Kad ne moze da spava jer je podsvesno besan na Carlija i ljubomoran...![]()

ne lupaj nego se izmori u toku dana taman toliko da uveče zaspiš ko beba, a onda ne menjaj ritam nikako, koliko god ti se spavalo u toku dana.
znači, striktno u odredjeno vreme idi na spavanje, bez obzira spavalo ti se ili ne.
a možeš i tablete da probaš ništa ti neće biti, ozbiljno. samo, to ne ide bez recepta valjda, pa moraš kod spec.opšte medicine po recept, a možda ti i nešto efektivnije a slabije preporuči![]()

i eto snahah, akuta ebote kad sediš ceo dan i ne radiš ništa naravno da ti nije potreban san i da ti ga telo ne traži![]()
To ti mislis... A sta mislis da radim kada nisam na netu? Vidis da me u zadnje vreme i nema mnogo na forumu...

Vidim da imaš retardiran san jer si i ti.. well, obvious
baš verujem da gradiš kuću preko dana i tegliš cement![]()
imam ogroman problem
osecam se kao da imam 100 g
ma koliko god se trudio, kad otvorim bilo koju temu, mrzi me ali jednostavno me mrzi da citam postove
bljuje mi se koliko me mrzi
ne znam do koga je
da l je do mene
da l je nestao taj mladalacki duh u meni
ili ste vi skroz ono smorili boga svojim sranjima
nemam pojma
Sve je bilo super dok se nije smuvala sa NJOM. Od tada mi nijednom nije spomenula nijednog decka. Bezuspesno pokusavam da je odgovorim od misli da je lezbejka. Sta da joj kazem, a da i dalje ostanemo u dobrim odnosima?

Možda je bajsekšual (kao ova moja) ali to je mač sa dve oštrice
Može biti faza, a i ne mora. Sve je to genetski određeno, ako žena ima višak hormona, onda je muškobanjasta, ima "muški" mozak samo što joj je telo žensko. Isto važi i za muškarce.
Naravno, mnogi tripuju, neki su na nižoj granici pa ne izgledaju homo niti se tako ponašaju ali jesu homo xD