Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo clanovi moji ovoga foruma ja imam jedan ebeni problem...

Vec nedelju dana spavam svega 3 ponekad 4 sata nocu. Legnem u 11 u nadi da cu se uspavati ranije, ali ne, uspavam se 3-4, a onda se probudim u 7... Jos sam sad jutarnja smena, ne znam gde se nalazim u skoli.... Help me... Mleko ne pomaze, tusiranje ne pomaze, apsolutno sve sam probao sem tabletica....
unesvesti majmuna dva puta ima da spavas ko zaklan

Dva i po muskarca... Kad ne moze da spava jer je podsvesno besan na Carlija i ljubomoran... :D

ne lupaj nego se izmori u toku dana taman toliko da uveče zaspiš ko beba, a onda ne menjaj ritam nikako, koliko god ti se spavalo u toku dana.
znači, striktno u odredjeno vreme idi na spavanje, bez obzira spavalo ti se ili ne.
a možeš i tablete da probaš ništa ti neće biti, ozbiljno. samo, to ne ide bez recepta valjda, pa moraš kod spec.opšte medicine po recept, a možda ti i nešto efektivnije a slabije preporuči :)

ne lupaj nego se izmori u toku dana taman toliko da uveče zaspiš ko beba, a onda ne menjaj ritam nikako, koliko god ti se spavalo u toku dana.
znači, striktno u odredjeno vreme idi na spavanje, bez obzira spavalo ti se ili ne.
a možeš i tablete da probaš ništa ti neće biti, ozbiljno. samo, to ne ide bez recepta valjda, pa moraš kod spec.opšte medicine po recept, a možda ti i nešto efektivnije a slabije preporuči :)

mmmm, dao bih ja njega na istovar cementa ili da gura ceo dan kolica sa betonom.
pa bih ga pitao dal moze da spava.

a i kada ti devojcica izglajba kolbasa pa pri ejakuaciji jos i povuce cug... u roku od 10 sekundi pavas :cool:

imam ogroman problem

osecam se kao da imam 100 g
ma koliko god se trudio, kad otvorim bilo koju temu, mrzi me ali jednostavno me mrzi da citam postove

bljuje mi se koliko me mrzi

ne znam do koga je
da l je do mene
da l je nestao taj mladalacki duh u meni
ili ste vi skroz ono smorili boga svojim sranjima

nemam pojma

According_672253_222845.jpg

Sve je bilo super dok se nije smuvala sa NJOM. Od tada mi nijednom nije spomenula nijednog decka. Bezuspesno pokusavam da je odgovorim od misli da je lezbejka. Sta da joj kazem, a da i dalje ostanemo u dobrim odnosima?

to je sad moderno
neki misle da su smekeri sto puse
neki misle da su smekeri ako su bi
to su te faze klinackih dokazivanja
procice je to kroz par meseci ,kroz par godina ,ako ne ,onda je gaj *** -ali ,to da je neko stvarno gej se redje vidja od kometa

Možda je bajsekšual (kao ova moja) ali to je mač sa dve oštrice :mrgreen:

Može biti faza, a i ne mora. Sve je to genetski određeno, ako žena ima višak hormona, onda je muškobanjasta, ima "muški" mozak samo što joj je telo žensko. Isto važi i za muškarce.
Naravno, mnogi tripuju, neki su na nižoj granici pa ne izgledaju homo niti se tako ponašaju ali jesu homo xD

Možda je bajsekšual (kao ova moja) ali to je mač sa dve oštrice :mrgreen:

Može biti faza, a i ne mora. Sve je to genetski određeno, ako žena ima višak hormona, onda je muškobanjasta, ima "muški" mozak samo što joj je telo žensko. Isto važi i za muškarce.
Naravno, mnogi tripuju, neki su na nižoj granici pa ne izgledaju homo niti se tako ponašaju ali jesu homo xD

i moja bivsa je bi
teraj bre taj pozeraj u ******

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back