- Poruka
- 3.772
Pitanje je u naslovu.
Šta radite u slučaju kada vam neko preti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi ko mi preti i kojim povodomPitanje je u naslovu.

zavisi od raspolozenjaPitanje je u naslovu.
Pa i kod mene je pre bilo da najpre udarim pa onda pitam zašto neko preti, no pomalo je frustrirajuće da se danas dosta preti preko fona umesto old school oči u oči.Углавном бијем, наплаћао сам се казни, условних, па и наногица да сам видео да тако не вреди. Сад гледам углавном да се повучем као цава и да сачувам и живце и паре, не иде да се бијем као са 20.
Ja sam generalno neugodan u takvim situacijama, ono kada mi neko preti/proba da me ucenjuje i sl. baš umem da se narogušim ...zavisi od raspolozenja
nekad ignorisem
ali obicno sam jako neugodan u tim situacijama
obicno bez velikih reci i diznja tona
umem da pokazem da to kod mene ne prolazi...
A moze i ekstremna varijanta mada nisam ljubitelj.
LicnoJa sam generalno neugodan u takvim situacijama, ono kada mi neko preti/proba da me ucenjuje i sl. baš umem da se narogušim ...
Da li si ikada to rešila?Imala sam vrlo gadno iskustvo pretnja sa ucenjivanjem gde sam se povukla.
Olešim ga od batina.Pitanje je u naslovu.
Isti slučaj. Postajem besna a onda i osvetoljubiva. Mislim da takve osobe zaslužuju moj bes. Posebno ako se radi o situacijama kada znam da sam potpuno ispravno postupila.Ja sam generalno neugodan u takvim situacijama, ono kada mi neko preti/proba da me ucenjuje i sl. baš umem da se narogušim ...
Jesam - tako što sam se povukla.Da li si ikada to rešila?
Tako nekako je i kod mene, jer generalno nemam tih malicioznih/koristoljubivih namera prema drugima (iako da hoću mogu da budem maliciozan/koristoljubiv i sl). Te smatram da niko nema neki realan povod da bude takav prema meni tj. da mi preti/ucenjuje me i sl. na ličnom novou.Isti slučaj. Postajem besna a onda i osvetoljubiva. Mislim da takve osobe zaslužuju moj bes. Posebno ako se radi o situacijama kada znam da sam potpuno ispravno postupila.
Nikakva osveta ili tako nešto?Jesam - tako što sam se povukla.
Udaljila se od te osobe.
To je bilo jedino rešenje jer je moć bila u rukama te osobe.
Ne.Nikakva osveta ili tako nešto?
Jesi nekada poželela da se osvetiš toj osobi?