Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Istina. Ispravljam se, tata nije overio moju knjižicu.
mrgreen.gif
Cepidlako jedna vodolijska.

pa ti onda isforsiraj čaleta

Znam ja jednu devojku koja je išla na prijemni za geografiju (i upala je, valjda bila deveta na listi, al je onda odlučila da će ipak da se uda) prošle godine, samo nisam sigurna da l je išla u BG ili NS. Mogu da pitam doduše, samo ne znam kad ću uspeti da je navatam, postala je najčudnije neuhvatljiva od kako se udala. :/

pa ti onda isforsiraj čaleta
Forsira on mene poslednjih 6 meseci da uzmem potvrdu sa faksa koja mu treba. :rumneko:

Moj problem je što ne mogu da spavam.
O.o
Noćas (jutros) sam spavala od 5.30-7.30, pa otišla na ispit.
:/
E to bih volela nekako da rešim.
Ako nemaš probleme sa funkcionisanjem, onda uživaj, proći će samo.

Ako imaš, probaj da se aktiviraš fizički, izmorenost (meni) obično pomaže. :)

Moj problem je sto mi se spava po ceo dan...mogao bih poslusati ove moje i otici kod doktora da mi pregleda krrrrvvv...nadam se da mi nije doc preneo nesto preko Slipi... :S
...Kod Slipi virusi i bakterije i tako to uopšte ne uspevaju, tak da ne verujem da sam ja kriva. :rumenko:

Sutra cu mozda, moram duhovno da se pripremim... :mrgreen:
Ma znam, Boni je u odlicnom stanju...dok se ne sapletne i ne padne niz stepenice!! :twisted: Salim se, salim se, ne bih ja Bonija nikad. :vudu:
Ajd, al dobro se pripremi, nemoj da ja dižem odbrambene zidove oko srca ni zbog čega. -.-
Je l ker uopšte može da se saplete? :mrgreen: Nikad nisam videla nijednog da to radi. z:shock: Bože blagi, i da oćeš, ne bih te pustila, Boni voli keruše. -.-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back