r4in
Zainteresovan član
- Poruka
- 370
Ne teši me, aman. xD Samo mi je još gore, osećam tvoj bol.![]()
To ti je isto kao sa zuboboljom, ako ne misliš o tome nećeš ni osetiti
Po ovome što vi kažete, ja sam lomila oba mala prsta 15-ak puta :O
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne teši me, aman. xD Samo mi je još gore, osećam tvoj bol.![]()
Cuo sam da je to,pored Vojne akademije najpopularniji faks...
Polaze se opsta geografija i geografija Srbije ( SCG ).
Ja cu da pokusam istoriju. Hteo bih VA,al *** sa uspehom iz skole i znanjem matematike sanse su mi male.
Geografija je mega kul. ucis koliko ima ovaca Novi Zeland,koliko sira pravi Svajcarska itd. Znaci mega smaranje.
.Istina. Ispravljam se, tata nije overio moju knjižicu.Cepidlako jedna vodolijska.![]()
Forsira on mene poslednjih 6 meseci da uzmem potvrdu sa faksa koja mu treba. :rumneko:pa ti onda isforsiraj čaleta

Moj problem je što ne mogu da spavam.
O.o
Noćas (jutros) sam spavala od 5.30-7.30, pa otišla na ispit.
:/
E to bih volela nekako da rešim.

Ako nemaš probleme sa funkcionisanjem, onda uživaj, proći će samo.Moj problem je što ne mogu da spavam.
O.o
Noćas (jutros) sam spavala od 5.30-7.30, pa otišla na ispit.
:/
E to bih volela nekako da rešim.

...Kod Slipi virusi i bakterije i tako to uopšte ne uspevaju, tak da ne verujem da sam ja kriva.Moj problem je sto mi se spava po ceo dan...mogao bih poslusati ove moje i otici kod doktora da mi pregleda krrrrvvv...nadam se da mi nije doc preneo nesto preko Slipi... :S

...Kod Slipi virusi i bakterije i tako to uopšte ne uspevaju, tak da ne verujem da sam ja kriva.![]()

Pa kako se uzme, al cenim da sam u stanju da održavam u životu meni drage oblike života....mislim da govoris istinu, sta kod tebe moze da prezivi, nista...![]()

Pa kako se uzme, al cenim da sam u stanju da održavam u životu meni drage oblike života.![]()

Sve je moguće (mada ja nemam pojma o čemu pričaš). xDJao, Slipi...da li je moguce...![]()
Sve je moguće (mada ja nemam pojma o čemu pričaš). xD
A to.Da li je moguce da postoje tebi dragi oblici zivota... xD Za'ebavam se. :*

A to.
Ko što rekoh, sve je moguće.
Evo, Boni mi je drag, i ti si mi drag, mada malo manje od Bonija.![]()
btw, cuo sam od nekog veterinara da Boniju nije ostalo jos puno zivota, steta, steta.
Hm, mozda nisam trebao ovo da napisem... :S Nećeš sad, ali hoćeš kasnije?Necu nista sad da pisem, neka ostane na tome da sam ti drag i kraj price.btw, cuo sam od nekog veterinara da Boniju nije ostalo jos puno zivota, steta, steta.
Hm, mozda nisam trebao ovo da napisem... :S
![]()
Samo me upozori, da se pripremim. xDNećeš sad, ali hoćeš kasnije?Samo me upozori, da se pripremim. xD
Boni ima još bar pet godina, mačketino jedna u ružnom duksu.

Ajd, al dobro se pripremi, nemoj da ja dižem odbrambene zidove oko srca ni zbog čega. -.-Sutra cu mozda, moram duhovno da se pripremim...
Ma znam, Boni je u odlicnom stanju...dok se ne sapletne i ne padne niz stepenice!!Salim se, salim se, ne bih ja Bonija nikad.
![]()
Nikad nisam videla nijednog da to radi.
Bože blagi, i da oćeš, ne bih te pustila, Boni voli keruše. -.-