.apsolut
Reakcija
281

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Nešto mi cenzuriše sajt, tj stavlja zvezdice umesto dela adrese.... sve u svemu hvala na repkli :)
  Ma ja sam drugu sezonu pratio kako je izlazila svaka nova epizoda, a uglavnom ne prevedu naši odmah pa sam koristio english sub :D
  To mi odgovara xD
  Nisam sigurna u koliko sati stižem u Niš, a pošto mi je usput, svratiću s posla. Biće prilike i da se vidimo. Okupljamo se mi, Nišlije, povremeno.:)
  Hvala ti, videla sam, ali ja to nemam nameru da kupujem. U principu, ne volim mnogo priče, više volim romane. A i našla sam u biblioteci prošireno izdanje. Mogu ti reći, ništa naročito. Trenutno čitam Mrtve, to je kao najbolja priča, ekranizovana. Sutra ću još malo da prošetam pre zatvaranja.
  Obožavam ga! Gledala sam nekoliko puta. A, ovaj što kupuje ove vodiče za Uliksa, ko da sam ja :D
  Ako voliš britanski humor, gledaj Fawlty towers
  Znaš od kad je to najavljivano....ima sigurno 3 - 4 godine.Nego, moguće je da su čekali 1. 1. zbog one priče sa Stivenom Džojsom i autorskim pravima. Jer, što čovek da prevodi, ako bi taj ludak tražio ko zna koju gomilu za autorska prava, zar ne?
  A moja kuknjava ih je podstakla da objave za sajt, možda. Eto, uradih nešto malkice za Džojsa :heart:

  Iskrena da budem, mnogo se
  smilie_girl_004.gif
  te knjige. A, verujem da će biti objavljena do sajma. Ček, odoh da vidim šta sve piše.
  Ima neobavestenih kupaca, mozda naleti neki na njega.:) Ja kad nesto zelim, najpre se informisem gde je najpovoljnije, tek onda kupujem. Nije mi nuzno posto-poto odmah da imam. Cesto neplanirano najbolje pazarim.
  :D O, bre, ala si naivan! Ja sam običan student klasičnih nauka bila. Čak i nisam htela da se bavim tom branšom. Znaš gde su moje kolege koje su ostale u tim vodama...oksfordski stipendisti, na Jejlu. To je samo specifična katedra jer je studira jako mali broj ljudi i sve funkcioniše po sistemu mentorskog rada. To je mač sa dve oštrice: drugar si sa profesorima, svugde te uguravaju (evo, ja sam sad bolesna i ne radim, ali su mi poslali neke prevode i imam neku finu zaradicu). Ali zato nema provlačenja, prepisivanja...sramota te je ako ne znaš na ispitu. Mnooooogo te je sramota.
  Pa onda će cena verovatno biti ista pošto je ovo reprint a ne potpuno novo izdanje :)
  Jes', to je odlično, imaš i obrisane scene i extras njesra pored svih epizoda :)
  A i dobra je brzina, odličan seed/peer odnos
  crkva je raskrinkana i prevaziđena :) hrišćanstvo je imalo jako dug vrmenski sled stranputice a prijatelju moj hrišćanstvo nije ni zagrebano po površini a kamoli prevaziđeno :)
  Prijatelju moj zaprepastio bi se kad bi znao da među arapima imaš najveće među hrišćanima :)
  Znam, zato ti i kažem. A poklonila sam je najmanje 5 puta. Ako je negde nađeš, javi, molim te. Tražila sam po Kupindu i Limundu - nema.
  Peljevin je postmodernista, nema tu radnje. Piše o svemu: od Bude do pokemona! Kritikuje moderno društvo, ali i Rusiju. Sjajan je, duhovit, nenormalno maštovit i čitaj obavezno. Neki misle da mu je to najbolja knjiga. Ne znam, meni se sve sviđaju.
  A gde si je našao i za koje pare?
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top