Da li mislite da je Vučić "nakrao" dovoljno para ili mu treba još?

Vidim da se mnogi slade što su mu uprapastili tal za rudnik litijuma i za generalštab.

Da li mu zaista trebaju te (imaginarne) pare, a Srbiji ne treba to što ti projekti potencijalno donose?
.
У овом свету није проблем да се нахране гладни.

Проблем је да се богати засите.

.

1765834033369.png

ako mu nije dosta da nas je covek bukvalno pretvorio u trecu najsiromasniju zemlju u evropi i nacinio da nam makedonija bude ugledni primer ja ne znam zaista.

Belorusija diktatura ima jeftinije cene i jos drzavnu industriju koja radi punom parom....

Ćaci prešli igricu. Vučić im toliko proprao mozak da kontaju da on i treba da krade i smeta im kad se neko pobuni ili mu neka krađa propadne
kada se srusila ona kafana i u njeno mesto stavili mocart, tiktok botovi hvale kako je to ispravna odluka...

isto tako su se isti botovi okolili na rusiju cim je vucic naredio da se spremi nacionalizacija

Pogledajte prilog 1833165
ako mu nije dosta da nas je covek bukvalno pretvorio u trecu najsiromasniju zemlju u evropi i nacinio da nam makedonija bude ugledni primer ja ne znam zaista.

Belorusija diktatura ima jeftinije cene i jos drzavnu industriju koja radi punom parom....
Da li ti imaš manje ili više nego pre 12 godina? Da li ti je život teži?

Da li je ikada u istoriji neki bogataš rekao: "E, sad je dosta, imam dovoljno"?

Pohlepa nema gornju granicu. Ne radi se o potrebi, nego o moći, kontroli i strahu da se sve izgubi čim se siđe sa vlasti.

Zato pitanje "da li mu treba još" uopšte nije pravo pitanje, pravo je dokle je spreman da ide da bi ostao tu gde jeste.

Da li je ikada u istoriji neki bogataš rekao: "E, sad je dosta, imam dovoljno"?

Pohlepa nema gornju granicu. Ne radi se o potrebi, nego o moći, kontroli i strahu da se sve izgubi čim se siđe sa vlasti.

Zato pitanje "da li mu treba još" uopšte nije pravo pitanje, pravo je dokle je spreman da ide da bi ostao tu gde jeste.
Jedna stvar je da kradeš a druga da stvaraš

Vidim da se mnogi slade što su mu uprapastili tal za rudnik litijuma i za generalštab.

Da li mu zaista trebaju te (imaginarne) pare, a Srbiji ne treba to što ti projekti potencijalno donose?
nickname si promenio, ali ćaci si i dalje ostao!
"šta ti projekti otencijalno donose"?
u slucaju Jadara donosi trajno zagadjenje zemljista i podzemnih voda, unistavanje poljoprivrede u celom kraju, raseljavanje stanovnistva, degradaciji prirode i zdravlja ljudi, a donosi i profit stranoj korporaciji i SNS sekti koja bi im to omogućila, a posledice bi snosile generacije koje dolaze!
u slucaju Generalštaba, projekat bi doneo odricanje od sopstvene istorije i dostojanstva, rušenje i poklanjanje najvrednije lokacije onima koji su nas bombardovali, gaženje po secanju na ljude koji su poginuli u NATO agresiji, itd. to nije trebalo da bude investicija, to je bila poruka SNS-sekte da je sve na rasprodaji, ukljucujuci i istoriju.

Нема се ту Вањи шта замерити.

Да неко каже да је себичан, лаже. Омогућио је и онима око себе, стотинама њих, и хиљадама СНС усташа по Србији да краду.

За своју децу, брже, јаче, боље.

Сад је тешко тај напредак зауставити.

Back