Ne vjerujem u prijateljstvo između muskarca i žene... uvjek neko osjeća više... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pisala neki rad na tu temu. I skontala sam (verovali ili ne) da dosta zavisi od toga da li je osoba imala drustvo suprotnog pola josh u detinjstvu, jer je samo tako mogao/la da bolje razume suprotan pol i da se postavi jednako sa drugom osobom, a ne da gleda samo u sexualnom smislu.

lavica26:Ne vjerujem u prijateljstvo između muskarca i žene... uvjek neko osjeća više...![]()
(orbit):Moguce je samo ako ne postoji fizicka privlacnost s obe strane.
Ako toga ima bezi glavom bez obzira ili joj reci sta osecas.
izvini,molim te. sve ovo je tako jadno i bedno,a povrh svega glupo - sto si izlozila ,da jednostavno,nisam mogla da iskuliram,..od svih ovih recenica trebala si da napises samo jednu-ovu boldiranu.ali razumem,kontam da se reklamiras sexualno(a to je ovo podvuceno)...Vesela_zena_beogradska:Detinjstvo ... klinka od 5-6 godina, divno doba, onako bezbrizno .. igrala sam se i sa decacima i sa devojchicama, ali su me dechaci vishe interesovali i privlachili, te sam ih gledala kako pishke i trazila da mi pokazuju 'pishu' a i volela sam da ih drzim dok pishaju. To mi je ostalo i dan danas. Jbg, neko se valjda rodi takav. Ja sam ih i kao devojchica 'gledala seksualno'![]()
ja sam mislio,u uvodu teme,na pravo i skkreno prijateljstvo,.dakle ne poznanstvo ili drugarstvo,.vec nesto mnogo dulje,jace i iskrenije i trajnije i vrijednije-prijateljstvo,i pitao da li j je moguce,..iz moga iskustva ,odgovor je da nije!cekana:Mislim da se emotivni odnos moze razloziti na vise nivoa. Dakle,
-prijateljstvo za ono kao popricati s vremena na vreme
-prijateljstvo u kojem se prica koji put i ooootegne, eh, tu sad imas mogucnost za nijansiranje.Uvijek se salju signali, jesi li zainteresovan i hoces li nastaviti? Mozes li zaustaviti svu komunikaciju na vrijeme? To je individualno, dakle i stvar izbora. I sto je jos vaznije i ljepse: sam odlucujes.
-prijateljstvo koje prelazi u nesto vise/u nesto drugo, mislim seksualno, i tada opet imas mogucnost izbora...
Citat:
Original postavio Vesela_zena_beogradska
Detinjstvo ... klinka od 5-6 godina, divno doba, onako bezbrizno .. igrala sam se i sa decacima i sa devojchicama, ali su me dechaci vishe interesovali i privlachili, te sam ih gledala kako pishke i trazila da mi pokazuju 'pishu' a i volela sam da ih drzim dok pishaju. To mi je ostalo i dan danas. Jbg, neko se valjda rodi takav. Ja sam ih i kao devojchica 'gledala seksualno'
izvini,molim te. sve ovo je tako jadno i bedno,a povrh svega glupo - sto si izlozila ,da jednostavno,nisam mogla da iskuliram,..od svih ovih recenica trebala si da napises samo jednu-ovu boldiranu.ali razumem,kontam da se reklamiras sexualno(a to je ovo podvuceno)...
ps.bez ljutnje, nije nista lično,samo me zaintrigirao tvoj post
Moji zahtevi su preveliki za prosechnog mushkarca, evo sad da se malo antireklamiram 
Vesela_zena_beogradska:E, a zashto mora poshto-poto da se neshto napishe pa makar to bila i ordinarna glupost sa ciljem da se bude duhovit, shta li ..?

sta vam je zemljani zar ne umijete da zivite opushteno? bez vezivanja?
SANDRINAbg:Grathas...mudro zboris...poDapisujem, a i sama sam uglavnom vec rekla sto i ti...![]()
Nego, sta ti znaci to na avataru...nisam jos videla tu sliku..?
ops: