kako poredis tetoviranje i frizeraj.pa frizura moze da se menja..menjas sve dok ne nadjes koja ti najbolje odgovara, kod tetovaze to ti je sto ti je.a u vecini slucajeva je lose..dve tri manje totovaze su ok.sve preko 10-15cm.uzas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako poredis tetoviranje i frizeraj.pa frizura moze da se menja..menjas sve dok ne nadjes koja ti najbolje odgovara, kod tetovaze to ti je sto ti je.a u vecini slucajeva je lose..dve tri manje totovaze su ok.sve preko 10-15cm.uzas

Jbt, što sam ja srećan što nisam normalanУ срећна времена тетовирале су се само сексуалне раднице, морнари и пијани војници који су тетовирали "ЈНА". Нормални нису.
Ljudi koji ovako razmišljaju su stariji od 60 godina, tzv. Generacija BabyboomУ срећна времена тетовирале су се само сексуалне раднице, морнари и пијани војници који су тетовирали "ЈНА". Нормални нису.
Kao što naslov kaže - šta kažete vi?
Lično nemam nijednu tetovažu, prosto se nije desilo, sad već ni ne želim.
Kad sam bila klinka, bile su mi seksi a sad, otkad sam u Nemačkoj, počele su da mi idu na onu stvar, svi su bukvalno istetovirani.
Stalno neko moranjedobra sisa i dobar guz
To ti kažemStalno neko moranje![]()
Istina. Tip istetovirao djavola, ali nakon 15-ak godina docrtao sv. Georgija kako ga probada kopljem.E da, jedina zamerka tehnici tetovaže je sto je trajna. Mislim, covek se menja tokom života. Nešto što mu je značilo u jednom periodu života ne mora da mu znači kasnije.
Izvrstan argument, ali u dosta slučajeva i nije baš tako.Istina. Tip istetovirao djavola, ali nakon 15-ak godina docrtao sv. Georgija kako ga probada kopljem.
А могао је једноставно да одштампа ђавола на мајици.Istina. Tip istetovirao djavola, ali nakon 15-ak godina docrtao sv. Georgija kako ga probada kopljem.
Mnogi koriste laser, ali ovaj je presao igricu.Izvrstan argument, ali u dosta slučajeva i nije baš tako.
Postoje ljudi koji se kada dođu u neke određene godine, duboko posrame zbog nekih stvari, a to je uopće šaranje po sebi, iako u nekim slučajevima ne bi trebali.
Iako, dao si odličan primjer.
А могао је једноставно да одштампа ђавола на мајици.
Lik se snašso, iako bi ja na njegovom mjestu dvopekom ribao kožu.Mnogi koriste laser, ali ovaj je presao igricu.
Sad ga zovem "Ikona"Mnogi koriste laser, ali ovaj je presao igricu.

To je za kačenje veša kad se ide na morea oni sto napave rupu u uvetu koja li je muka njih naterala