Ne vjerujem u prijateljstvo između muskarca i žene... uvjek neko osjeća više... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pisala neki rad na tu temu. I skontala sam (verovali ili ne) da dosta zavisi od toga da li je osoba imala drustvo suprotnog pola josh u detinjstvu, jer je samo tako mogao/la da bolje razume suprotan pol i da se postavi jednako sa drugom osobom, a ne da gleda samo u sexualnom smislu.
lavica26:Ne vjerujem u prijateljstvo između muskarca i žene... uvjek neko osjeća više...![]()
(orbit):Moguce je samo ako ne postoji fizicka privlacnost s obe strane.
Ako toga ima bezi glavom bez obzira ili joj reci sta osecas.
izvini,molim te. sve ovo je tako jadno i bedno,a povrh svega glupo - sto si izlozila ,da jednostavno,nisam mogla da iskuliram,..od svih ovih recenica trebala si da napises samo jednu-ovu boldiranu.ali razumem,kontam da se reklamiras sexualno(a to je ovo podvuceno)...Vesela_zena_beogradska:Detinjstvo ... klinka od 5-6 godina, divno doba, onako bezbrizno .. igrala sam se i sa decacima i sa devojchicama, ali su me dechaci vishe interesovali i privlachili, te sam ih gledala kako pishke i trazila da mi pokazuju 'pishu' a i volela sam da ih drzim dok pishaju. To mi je ostalo i dan danas. Jbg, neko se valjda rodi takav. Ja sam ih i kao devojchica 'gledala seksualno'![]()
ja sam mislio,u uvodu teme,na pravo i skkreno prijateljstvo,.dakle ne poznanstvo ili drugarstvo,.vec nesto mnogo dulje,jace i iskrenije i trajnije i vrijednije-prijateljstvo,i pitao da li j je moguce,..iz moga iskustva ,odgovor je da nije!cekana:Mislim da se emotivni odnos moze razloziti na vise nivoa. Dakle,
-prijateljstvo za ono kao popricati s vremena na vreme
-prijateljstvo u kojem se prica koji put i ooootegne, eh, tu sad imas mogucnost za nijansiranje.Uvijek se salju signali, jesi li zainteresovan i hoces li nastaviti? Mozes li zaustaviti svu komunikaciju na vrijeme? To je individualno, dakle i stvar izbora. I sto je jos vaznije i ljepse: sam odlucujes.
-prijateljstvo koje prelazi u nesto vise/u nesto drugo, mislim seksualno, i tada opet imas mogucnost izbora...
Citat:
Original postavio Vesela_zena_beogradska
Detinjstvo ... klinka od 5-6 godina, divno doba, onako bezbrizno .. igrala sam se i sa decacima i sa devojchicama, ali su me dechaci vishe interesovali i privlachili, te sam ih gledala kako pishke i trazila da mi pokazuju 'pishu' a i volela sam da ih drzim dok pishaju. To mi je ostalo i dan danas. Jbg, neko se valjda rodi takav. Ja sam ih i kao devojchica 'gledala seksualno'
izvini,molim te. sve ovo je tako jadno i bedno,a povrh svega glupo - sto si izlozila ,da jednostavno,nisam mogla da iskuliram,..od svih ovih recenica trebala si da napises samo jednu-ovu boldiranu.ali razumem,kontam da se reklamiras sexualno(a to je ovo podvuceno)...
ps.bez ljutnje, nije nista lično,samo me zaintrigirao tvoj post
Vesela_zena_beogradska:E, a zashto mora poshto-poto da se neshto napishe pa makar to bila i ordinarna glupost sa ciljem da se bude duhovit, shta li ..?
SANDRINAbg:Grathas...mudro zboris...poDapisujem, a i sama sam uglavnom vec rekla sto i ti...![]()
Nego, sta ti znaci to na avataru...nisam jos videla tu sliku..?