Sejko
Zainteresovan član
- Poruka
- 131
Nemoj mi rechi da se ni jedan od njih ne lozi na tebe?Sehnsucht:Moguce je, zasto ne bi bilo? Imam 6 najboljih drugova (dvojicu znam ceo zivot, jednog od osnovne a ostali su sa faxa).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj mi rechi da se ni jedan od njih ne lozi na tebe?Sehnsucht:Moguce je, zasto ne bi bilo? Imam 6 najboljih drugova (dvojicu znam ceo zivot, jednog od osnovne a ostali su sa faxa).
ma ja sam sve o tome rekao u uvodu teme.NoName83:Ja sam dugooo bio zaljubljen u najbolju drugaricu.Ona to nije znala.Da ju je neko pitao ``da li je moguce musko - zensko prijateljstvo?`` ona bi rekla ``moguce je,,. A zasto?Zato sto nije imala pojma sta osecam prema njoj.Kasnije, gle cuda, obrnuta situacija...A znali smo se 8 godina. Vise nismo u kontaktu.
Pre nekoliko godina, zaljubio sam se u drugu drugaricu.Ista prica.I gle cuda - bili smo zajedno, samo jedno vece (no sex).Sa njom se vidjam gotovo svaki dan (drugarski) nikada nista izmedju nas.Imam dugu vezu...
Dakle, giovanill, NEMA, musko zenskih prijateljstava. Ima u jednom smeru - ne dvostrano.Ja mislim da si se ti zaljubio u neku svoju drugaricu...jesam li upravu?
gossca:Da. Ako je puno nizi od nje ili je gej il tako nesto ...Ne verujem u preterano blisko prijateljstvo izmedju muskarca i zene, a da se ne javi seksualna zelja. Mora postojati neka dobra prepreka da budu seksualno intimni, pa da bi mogli biti bliski prijatelji.
Kuckandra:Glupost. Izvini ali zaista. Ta prepreka o kojoj ti pricas je mentalna i radi se o obostranom postovanju, zajednickim uspomenama ... da se ne ponavljam. Ko je razumeo, shvatice.
betmenov_prijatelj:mislim da bi mogao biti prijatelj sa dobrilom..ne dize mi se na nju...ko ni na betmena...a i ne zna svirati gitaru)
lyon69:Kuckandra, pogodi me ovim sto si pisala, pojma nemas koliko.
Mogao bih sada mnogo da pisem ali nikad ne bih to rekao ovako dobro kao sto si rekla ti.
Doduse, kasnije kad se udate i ozenite, tog vidjanja nema tako puno i to izgleda drugacije ali nikad ne gubi na vrednosti.
Naravno, da bi mi zena bila prijatelj, mora najpre da mi se dopada kao covek, pa tek onda i kao zena. Ako je obrnuto, tesko da tu moze biti pravog prijateljstva. Ne treba mesati privlacnost i naklonost. Verujem da i za zene vazi to isto kada biraju muskarca za prijatelja.
giovaniI:Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
Pazite situaciju:djevojka ima decka sa kojim se ne slaze najbolje ali su ipak duuugo zajedno-godinama,a od mene trazi da joj budem kako kaze najbolji prijatelj,,,da ne zna sta hoce od meno i sta osjeca u vezi mene,..da cekam.
Rekao sam joj da je to prijareljstvo nemoguce,da mi je stalo do mje,ali da odlazim.To je bio moj izbor.
Da cujem komentare:da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i djevojke???