Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

Verovatno bi!Ja sam imala trojicu drugova koji su me znali u dušu,kako dišem.Slagali smo se kao da smo brat i sestra!
Jedan,za njega znam da je hteo više ali se bojao da se naše prijateljstvo posle toga ne raspadne ili pokvari.On je uspeo da se kontroliše čak i kad je bio pijan.
Drugi mi je doveo devojku(koja je sad njegova žena) da je upoznam kad je shvatio da je ona ta možda prava,kad sam ja već imala osećaj da je poznajem zahvaljujući našim razgovorima o njoj.Sad imaju slatku devojčicu.Nastavili smo da se družimo iako se oženio a ona ni u jednom momentu nije pokazala da je ljubomorna na mene jer je znala naš odnos.Sad se retko čujemo zbog ovog brzog načina života i obaveza.
A treći je napravio grešku kad mi je u jednom momentu pokazao želju za nečim više!Kajao se posle,sve više smo se posle udaljavali i od našeg prijateljstva nije ostalo više ništa!

dragoslava:
Verovatno bi!Ja sam imala trojicu drugova koji su me znali u dušu,kako dišem.Slagali smo se kao da smo brat i sestra!
Jedan,za njega znam da je hteo više ali se bojao da se naše prijateljstvo posle toga ne raspadne ili pokvari.On je uspeo da se kontroliše čak i kad je bio pijan.
Drugi mi je doveo devojku(koja je sad njegova žena) da je upoznam kad je shvatio da je ona ta možda prava,kad sam ja već imala osećaj da je poznajem zahvaljujući našim razgovorima o njoj.Sad imaju slatku devojčicu.Nastavili smo da se družimo iako se oženio a ona ni u jednom momentu nije pokazala da je ljubomorna na mene jer je znala naš odnos.Sad se retko čujemo zbog ovog brzog načina života i obaveza.
A treći je napravio grešku kad mi je u jednom momentu pokazao želju za nečim više!Kajao se posle,sve više smo se posle udaljavali i od našeg prijateljstva nije ostalo više ništa!
To je to.Dve potpuno razlicite stvari.Imam prijateljice godinama,a one druge zaobilazim u sirokom luku,kad to ne uradim odmah se sjebem.

dragoslava:
znachi u pravu sam najmanje 66,6 % dok za ovu 1/3 moramo prichekati ;-) ;-) ;-) ,a to da mu zena nije ljubomorna zaboravi,veshto krije.sve su zene ljubomorne na potencionalne rivalke,samo neke bolesno a druge imaju dobru samokontrolu :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: odgovor je znachi NE :roll: :roll: :roll:

Vesela_zena_beogradska:
Mislim da ne laze jer ni ja nisam bila ljubomorna u nekim vezama ... dok u drugima jesam .. nije Novalsta josh naishla na osobu koja ce guzu da joj pomeri :)

Apsolutno se slazem...mislim na to da me u nekim vezama savrseno bolelo uvo ...mada to i nisu bile " nesto" veze...vise ubijanje vremena, dok u nekim...kad se samo setim :confused:

p.s. Ne odnosi se na novalistu...mis'im za nju nemam pojma niti me interesuje...

SANDRINAbg:
Apsolutno se slazem...mislim na to da me u nekim vezama savrseno bolelo uvo ...mada to i nisu bile " nesto" veze...vise ubijanje vremena, dok u nekim...kad se samo setim :confused:

p.s. Ne odnosi se na novalistu...mis'im za nju nemam pojma niti me interesuje...
bolelo kad ne znash gde je i shta radi.........bigaje..........tako je kad se primish..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ja sam extremno ne-ljubomorna, ponekad muskarce zbunjuje ta moja osobina, cak pokusavaju da izvuku neku moju ljubomornu reakciju, a meni je to tako smesno...
Ma, kakva ljubomora, volela bih da sam bar malo, pa se nesto kao durim, ljutim, a on da me ubedjuje...ma, cini ti se draga, ti si naj, naj, bla, bla, ali jbg nema toga kod mene, jok, jok...
Mislim da je kljuc u ogromnoj samouverenosti i razumnom poimanju...

pravnicax:
Sandrina zaljubila sam se ali stvarno...i to vise puta ali stvarno...i uvek sam ista...

Verujem ti...nema razloga za ne... :wink:

U tom slucaju si zaista srecnica i ne menjaj nista...verovatno se sve uklopilo kako treba ...i ja sam imala i takvo iskustvo...jednom, kada sam stvarno bila zaljubljena, al' sam tada i savrseno kontrolisala situaciju...tako nekako, mada ovo " kontrola" grubo zvuci...tako nekako...potrefilo se i Ljubav i bliskost i poverenje i njegova podrska i...pa sve... :smile:

Poslednji put...pa nista se nije potrefilo i...da, bila sam stvarno ljubomorna... :?

NovaIsta:
pravnicax zna o cemu pricam. i da hocu, ne umem da budem ljubomorna. i mislim da je u pravu kad povezuje ljubomoru sa osecajem nesigurnosti. verovatno ako se neko u nekoj vezi ne oseca bas sigurnim u sebe, pocinje da sumnja u svasta i da bude ljubomoran.

Novalsta sta kazes da osnujemo stranku? ;)
Samo se plasim da bi se zadrzala na 2 clana, a mozda i ne?!
Kako mi je drago kad me neko razume po pitanju moje NEljubomore! :D :D :D
Ja zaista ne vidim njenu svrhu!

Back