Tetovaže - seksi ili ne?

Kao što naslov kaže - šta kažete vi?

Lično nemam nijednu tetovažu, prosto se nije desilo, sad već ni ne želim.
Kad sam bila klinka, bile su mi seksi a sad, otkad sam u Nemačkoj, počele su da mi idu na onu stvar, svi su bukvalno istetovirani.
Nemam tetovaže i nikada se ne bih tetovirao, na drugima može biti lepo videti neku, ali kao što kažeš danas je to postalo trend, retko ko ih nema.
A kad nešto većina radi počne opasno da mi ide na rac. :D

Kad sam bila klinka, bile su mi seksi a sad, otkad sam u Nemačkoj, počele su da mi idu na onu stvar, svi su bukvalno istetovirani.
Seksi ili ne, nemam pojma, zavisi. Nemam tetovažu, ali poslednjih meseci razmišljam o jednoj, diskretnoj, svedenoj, koja meni ima značenje i smisao. Šta će biti, videćemo.

a oni sto napave rupu u uvetu koja li je muka njih naterala
Tzv. tuneli.
Pa kasnije moraš na operativni zahvat.

stretched-earlobe-reconstruction-leeds-harrogate-banner-right.jpg

Iako, ovom liku su čak odlično sanirali.

Koza je vrlo osetljiv organ iako ne deluje tako, a tetoviranje je vrlo invazivna metoda. Prilikom tetoviranja takodje imuni sistem reaguje veoma ostro.

Ukratko tetoviranje je jos jedna ljudska budalastina koja se siroko rasprostranila kao i recimo pusenje.

Ja kazem - vrlo.

Vise ih simpatisem na muskarcima nego na zenama. Na zenama mi se dopadaju male i tanke pa neka ih ima i vise, bolje to nego jedna velika.
Na muskarcima volim male do umerene, na tamnoj i zilavoj kozi, narocito na rukama.

Sama nemam nijednu jer sam svetloputa i...nekako klasicna, nikako mi ne bi pristajale.
Sarmantnije izgledaju na nestasnom i razbarusenom telu...ali oko mi ih hvata.

Nisu mi naročito bitne , ne smetaju mi na drugima ukoliko su zanimljive i nije preterano.
To što ne razumem potrebu da neko tetovira na telu umesto okači na zid jer će za 5-10 godina izgubiti poentu- to je sasvim druga stvar,

Volim tetovaže, nemam nijednu doduše, kad sam bio mlađi hteo sam, al uvek se nešto ispreči. Sad nešto ni ne razmišljam da uradim, al uvek mi ae može ćefnuti i op, ajmo.
Seksi mi nisu, ne doživljavam ih kao nešto vezano za atrakciju, al mi mogu biti suprotno od seksi ako su bezveze, na pogrešnom mestu, ako ih je previše.
A nekom super stoje, pa mi je vrh.
Verovatno mi jesu bile seksi kad sam bio mladji, ne sećam se.

Back