Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.590
Dobijem kritiku, ja grdan a stavio Toma šarmera. Pa reko, ok.Lepši ti onaj avatar sa Tomom Ridlijemi dalje me plaši taj Voldemor bez nosa
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobijem kritiku, ja grdan a stavio Toma šarmera. Pa reko, ok.Lepši ti onaj avatar sa Tomom Ridlijemi dalje me plaši taj Voldemor bez nosa
![]()
A kao bitno ti ko kritikuje, ovde?Dobijem kritiku, ja grdan a stavio Toma šarmera. Pa reko, ok.
Ne naravno, ali sam dobra duša. Barem ova osmina.A kao bitno ti ko kritikuje, ovde?![]()

Ok, ti bar osminu, ja ostah poznata ko bezdušna brisačicaNe naravno, ali sam dobra duša. Barem ova osmina.![]()
Svali na mene, navikao sam. Samo reci: on je. Vide avatar i poveruju ti.Ok, ti bar osminu, ja ostah poznata ko bezdušna brisačica![]()
![]()

Ma beži bre, ovde ne veruju neki ni kad im kažeš sada je noć dok ne provere na ''ozbiljnim linkovima''Svali na mene, navikao sam. Samo reci: on je. Vide avatar i poveruju ti.![]()

mokro kuvana jajaTi si od onih koji pišaju u lavabo i peru tu penis ..bas higijenski
Inace i muška mukica se leti oznoji u gacicama, zajedno sa jajima
u perionicu za automobile... pa pod pritiskom - dubinskoPa to vama sa malim, mi što imamo enormnu kurčhekanju baš patimo.

Filozofski kutak teme.Mi muškarci nemeremo ni zamisliti kakav je osjećaj imati čku i primati rac, kao što ni žene ne mogu zamisliti kako je to imati rac i gurati ga u čku.![]()
Jašta.Filozofski kutak teme.
Zavisi gde ga kiselis...Zar ne ?
leto , zega... a ona zneska mucenica u odeci u gacicama upari se da ne smes ni pomisliti ...
pa jos ako imaju tad periodu...
penis se lako opere i pdo mlazom vode u lavabou ...
Od danas ti je ZABRANJENO da pišeš na PoliticZar ne ?
leto , zega... a ona zneska mucenica u odeci u gacicama upari se da ne smes ni pomisliti ...
pa jos ako imaju tad periodu...
penis se lako opere i pdo mlazom vode u lavabou ...

vidi se da bas volis svoju mucenicu.Isto kao što kapetan zna da se "žneska mucenica u odeci u gacicama upari"
Ne sumnjam u toSa kakvim li to vi ženama posla imatefuj.
Svaka im čast kad su uspjele da vam zgade čudesni ženski organ. Iz moje vala, može se voda piti.

Pa pazi, ja ga praktično svaki dan perem, ali tehniči to je jednom nedeljno, pošto mi treba oko 7 dana da ga operem celog od glave do pete. Tako da je on tek sedmi dan skroz opran. Međutim, uprkos tome što ga perem svaki dan, i što je bar jednom nedeljno on skroz opran, on zapravo nikad nije čist. Pitaćeš me, kako, zašto? Pa zato što ja ako krenem odozdo da ga perem i pre nego li mu stignem do glave njemu se noge već oko šestog dana zaprljaju. Nešto slično kao pitanje kokoške i jajeta...u perionicu za automobile... pa pod pritiskom - dubinsko
Не пишам у лавабо него у вц шољу. Не кажем да никада нисам то учинио, јесам у оним приликама када је брзински секс преко дана или увече када ме мрзи да се туширам поново, после секса.Ti si od onih koji pišaju u lavabo i peru tu penis ..bas higijenski
Твој мушкарац никада није после секса увече или кад већ рецимо оно брзински , пишно и истовремено га под млазом воде испрао ? ај нек се закуне тај да није!Па на основу тога и кажем, ако се наша мукица упурња током лета у гаћицама и одећи како је тек у жена ?! Жега скоро плус 40, а још ако и периода ?!?!?!Inace i muška mukica se leti oznoji u gacicama, zajedno sa jajima
Ko je čistiji?Ne vidim poentu, tusiras se operes sve, kako mi tako i one.
Tema je o intimnom delu tela.Mislim da telo žene daleko mirišljavije nego kod muškarca.