Otvaranje novog graničnog prelaza u Gradišci, Plenković dolazi u Banja Luku

Novi most u Gradišci i granični prelaz.
most gradiska.jpg
images (8).jpeg
images (10).jpeg

@Enigma

Simo ja sam iskreno zabrinut. Ne znam tko to pokušava i za čije interese.. narušiti tradicionalno loše odnose između Hrvata i Srba. Baciti, tek tako u vodu sve naše netrpeljivosti i mržnju.
Eto, Plenki došao u Banja Luku preko neotvorenog GP..na dočeku bio i Dodara. Fesovi u Sarajevu na aparatima. Vučić u Srbiji hvali snagu i opremljenost HV..kamo sve to vodi :?::np:

@Enigma

Simo ja sam iskreno zabrinut. Ne znam tko to pokušava i za čije interese.. narušiti tradicionalno loše odnose između Hrvata i Srba. Baciti, tek tako u vodu sve naše netrpeljivosti i mržnju.
Eto, Plenki došao u Banja Luku preko neotvorenog GP..na dočeku bio i Dodara. Fesovi u Sarajevu na aparatima. Vučić u Srbiji hvali snagu i opremljenost HV..kamo sve to vodi :?::np:
Ne može mržnja i rat viječno.Jednom mora razum da prevlada.Mjesto da se koljemo,bolje da sarađujemo,gradimo i radimo.
Muslimanima naravno ne odgovara da se Srbi i Hrvati ne kolju,i da sarađuju.
Kad se Srbi i Hrvati kolju,onda muslimani koriste gužvu i prisvajaju čitavu BiH za sebe.

@Enigma

U malo ne rekoh!

Hoću promjenu vlasti, i u BiH i u Srbiji i u Hrvatskoj.
U Hrvatskoj.. promjene !?..teško. Sa ovakvim oporbom/opozicijom Plenki i KraDeZe..mirno spavaju i na državnoj i na lokalnoj razini.
Milanović se nakon isteka mandata više nema pravo kandidirati za PredCjednika a nekako sumLJam da će nazad u SDrP...mada, nikada se nezna :np:

Osobno , na funkciji Predsjednika tj .Predsjednice tipujem na Daliju Orešković.

Back