- Poruka
- 26.716
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti se svidja i sve je u redu medju nima,nije glupo.Danas je takvo vreme da devojke vole dobar zivot,a ako ode,treba se zapitati zasto.
Žešće besmislena izjava.Danas je takvo vreme da devojke vole dobar zivot,a ako ode,treba se zapitati zasto.
Kupis joj pasulj na poklon - da ti ga skuva?Generalno je glupo trošiti novac na devojke i žene, osim ako nisu domaćice!
zato ces vecito da ga siljis kod kuceGeneralno je glupo trošiti novac na devojke i žene, osim ako nisu domaćice!

Samo se ti teši.zato ces vecito da ga siljis kod kuce![]()
Sam sebi spremam hranu.Kupis joj pasulj na poklon - da ti ga skuva?
Ljubav je sebična, kako god da okreneš?Onaj ko troši novac i vreme ne bi li sebi "kupio" devojku je totalni....
Svoj novac i vreme trošiš da tebi bude lepo a ne da bi kupio....

Nije, mi smo je sami osudili da bude sebična..ona u svojoj osnovi to nije...Ljubav je sebična, kako god da okreneš?![]()
Možda zavisi od onoga ko razlaže suštinu?Nije, mi smo je sami osudili da bude sebična..ona u svojoj osnovi to nije...
Ko to shvati neće mu nikad pasti na pamet da je moguće kupiti bilo šta a ne biti razočaran kupovinom na kraju...
ovaj covek je ozbiljan idiot

ne vredi drzati svinju zbog jedne kobasice..Uostalom, ako tako žene nastave, one će džarati ***** svoju same, jer se sve više muškaraca osvešćuje